O-STA

Penzion plus paket po meri naročnika

Ljubljana, 27. septembra - Telekom Slovenije je Mobitelov Penzion plus paket, namenjen starejšim uporabnikom in upokojencem, nadgradil z možnostjo zakupa dodatnih količin klicev v vsa slovenska omrežja, sporočil SMS/MMS ter prenosa podatkov. Akcijska ponudba za naročnike Penzion plus paketa pa je obogatena s štirimi mobiteli, ki so na voljo po posebej privlačnih akcijskih cenah.

Telekom Slovenije v okviru Mobitelove ponudbe Penzion plus paket predstavlja posebno akcijo štirih mobilnih telefonov ter povsem nove dodatne možnosti zakupa mobilnih storitev, s katerimi lahko naročniki paket sami prilagodijo svojim željam in navadam. Privlačna akcijska ponudba omogoča cenovno ugoden nakup mobilnih telefonov Huawei G5000, Nokia 113, Motorola Gleam+ ter Samsung Galaxy Ace. Prve tri odlikuje predvsem enostavna uporaba, medtem ko bodo mobitel Samsung Galaxy Ace izbrali zahtevnejši uporabniki. Mobilna telefona Huawei G5000 in Nokia 113 sta novinca v Mobitelovi ponudbi, naročnikom Penzion plus paketa sta na voljo za samo 5 evrov. Oba imata vzdržljivi bateriji, sta enostavna za uporabo in imata pregleden in čitljiv zaslon, tako da sta primerna za manj zahtevne uporabnike in vse, ki potrebujejo predvsem vzdržljiv mobilni telefon. Eleganten preklopni mobilnik Motorola Gleam+ za 25 evrov bo prav tako prava izbira za vse, ki želijo udobno tipkovnico in velik zaslon, pametni telefon Samsung Galaxy Ace za 99 evrov pa bo kot nalašč za bolj zahtevne uporabnike, ki želijo dostop do interneta vedno na dosegu roke.

Poleg tega Penzion plus paket po novem nudi tudi možnost zakupa treh različnih dodatnih storitev za uporabo v Sloveniji - Pogovori 50 minut in/ali 50 sporočil in/ali Mobilni Internet 50 MB. Z njimi lahko naročniki Penzion plus paketa zakupijo dodatne količine klicev v vsa slovenska omrežja, sporočil SMS/MMS ali prenosa podatkov, cena za vklop posamezne dodatne storitve pa je le 2 evra na mesec. Tako postane komunikacija s Penzion plus paketom še ugodnejša, saj lahko naročniki paket prilagodijo svojim uporabniškim navadam.

Naročniki Penzion plus paketa se pri tem lahko odločijo za zakup dodatnih količin mobilnih storitev bodisi trajno do preklica bodisi za tekoči mesec, po želji lahko vsak mesec drugače, ter si s poljubno kombinacijo izbranega zakupa (ali več njih) oblikujejo zanje optimalen nabor storitev. V kolikor se odločijo za dodaten zakup v tekočem mesecu, se jim le-ta po izteku meseca samodejno izklopi, tako da imajo ves čas nadzor nad svojo porabo.

Vklop izbrane posamezne dodatne storitve lahko naročniki Penzion plus paketa uredijo kar prek sporočila SMS, ki ga pošljejo na številko 1918. In sicer v SMS za trajni vklop storitve Pogovori 50 minut vpišejo ključno besedo MIN50, za 50 sporočil SMS50 ter MI50MB za Mobilni Internet 50 MB. Za vklop omenjenih storitev za tekoče obračunsko obdobje pa ključni besedi dodajo še besedico MESEC (torej: MIN50 MESEC, SMS50 MESEC in MI50MB MESEC).

Zakupi storitev so kot dodatna možnost na voljo novim in obstoječim naročnikom Penzion plus paketa, mesečna naročnina posamezne dodatne storitve v višini 2 evrov pa se prišteje obstoječi naročnini. Vključene količine veljajo za storitve, opravljene v omrežju Mobitel v posameznem obračunskem obdobju, neporabljene količine se ne prenašajo v naslednji mesec. Klici in sporočila nad vključeno količino se obračunajo po ceniku Penzion plus paketa, medtem ko za prenos podatkov velja posebna, nižja cena 0,00008 evra/kB. Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Mobitel je na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si ter v drugih javnih objavah družbe Telekom Slovenije. Uporabniki lahko za nasvet in pomoč obiščejo Telekomov center ali pokličejo v klicni center na brezplačno številko 041 700 700.

Telekom Slovenije, d. d.

Služba za korporativno komuniciranje