O-STA

TSstartup - spodbuden začetek

Ljubljana, 2. oktober 2012

Ljubljana, 2. oktobra - Včeraj se je iztekel rok za prijave v podjetniški pospeševalnik Telekoma Slovenije TSstartup. V Telekomu Slovenije so z odzivom zelo zadovoljni, saj je presegel pričakovanja tako glede števila prispelih prijav kot tudi predstavljenih rešitev. Oddanih je bilo veliko dobrih zamisli, ki sedaj čakajo na odločitev komisije glede izbora v TSstartup. Izbor bo objavljen na spletnem mestu TSstartup najkasneje 15. oktobra 2012.

V Telekomu Slovenije so prijetno presenečeni nad odzivom na prvi razpis podjetniškega pospeševalnika TSstartup. Za sodelovanje v projektu TSstartup se namreč poteguje kar 78 ekip, med njimi pa prevladujejo zanimive ideje in kakovostne predstavitve, ki sedaj čakajo na odločitev strokovne komisije. Le-ta bo nemudoma začela s pregledovanjem vseh zbranih prijav, končno odločitev pa bo sprejela predvidoma že v naslednjem tednu in izbrane ekipe povabila k sodelovanju.

Uradna otvoritev podjetniškega pospeševalnika TSstartup bo v ponedeljek, 15. oktobra, ko se bodo lahko sodelujoči v projektu vselili v njim namenjene prostore na Vojkovi 45. Hkrati bo to zanje prva priložnost, da se spoznajo med seboj, se srečajo z mentorji ter si ogledajo delovne prostore. Izbrane ekipe bodo predstavljene tudi na spletnih straneh TSstartup.


V Telekomu Slovenije se vsem, ki so oddali svoje predloge in se prijavili v projekt TSstartup, zahvaljujejo za izkazano zaupanje in sodelovanje.

Več informacij o podjetniškem pospeševalniku TSstartup je na voljo na spletnem mestu www.tsstartup.si.