O-STA

vabilo - opomnik

Spoštovani,

še enkrat vas vabimo na današnji dogodek ob zagonu našega podjetniškega pospeševalnika TSstartup, ki bo ob 12.30 na Vojkovi 45. Za parkirne prostore je poskrbljeno na parkirišču ob Vojkovi 78, to je približno dvesto metrov naprej v smeri proti Stožicam.

Vabljeni!

LP

Boris Ziherl
Služba za korporativno komuniciranje

T: 01 234 1422, www.telekom.si

Spoštovani,

kot ste najbrž že seznanjeni, smo v Telekomu Slovenije septembra predstavili podjetniški pospeševalnik TSstartup, ki bo mladim podjetjem in razvijalcem v naslednjih štirih mesecih nudil možnosti za razvoj in izvedbo inovativnih podjetniških storitev, s katerimi bodo lahko uspešno nastopili na trgu. S tem programom želimo ustvariti spodbudno okolje za tehnološko in poslovno inovativnost, z možnostjo uporabe obstoječe infrastrukture družbe, kjer izmenjava mnenj, znanj in izkušenj prinaša vidne rezultate Za sodelovanje v projektu smo povabili podjetja, ekipe in posamezniki, ki se ukvarjajo z razvojem spletnih, mobilnih in telekomunikacijskih storitev.

Odziv je bil presenetljivo velik. Do predpisanega roka se je prijavilo 78 ekip, tako da je imela komisija TSstartup-a težko nalogo, da je izbrala enajst najboljših prijavljenih projektov. Če želite izvedeti, kateri projekti so bili izbrani in s čim se ukvarjajo, vas vabimo, da se nam pridružite v ponedeljek, 15 oktobra, ob 12.30 na Vojkovi cesti 45 v Ljubljani. Predstavili vam bomo celoten projekt, izbrane ekipe in njihove projekte, za vas pa pripravljamo tudi zanimiv družabni otvoritveni dogodek.

Udeležbo lahko potrdite s povratno elektronsko pošto ali po telefonu 01 234 1422.

Še enkrat vljudno vabljeni!

Darinka Pavlič Kamien
Vodja/Head

Služba za korporativno komuniciranje/Corporate Communications

T: 01 234 1968, www.telekom.si