O-STA

Sejem GASTexpo

STROKOVNE AKTIVNOSTI

se bodo kot doslej pretežno odvijale na razstavnih prostorih razstavljacev. V kolikor je kdo zainteresiran za tovrstno "dopolnitev" sejemskega nastopa naj nam le to čimprej sporoči. Prilagam vsebinski oglas sejma, kjer so razvidne tematike.

ROK PRIJAVE

počasi se približuje rok prijave na sejem - ker se dvorane polnijo zinteresirani pošljite prijavo čimprej za zagotovitev čimugodnejše lokacije.

NAJ PIZZOPEK Slovenije

Odprto prvenstvo Slovenije v izdelavi pizze že dobiva svojo podobo. Končni razpis bo razpisano v kratkem. K sodeloavnju vabimo zainteresirane sponzorje. Generalni sponzor je KZ Metlika.

FRANCHISING

V sklopu sejma SHOPexpo se zjemno lepo razvija segment Franhisinga - poslovne priložnosti. Pred dnevi smo obiskali tovrtsni sejem v Milanu in naleteli na pozitiven odziv razstavljalcev. To sicer ni direktno povezano z vašo branžo a vendarle nikoli se ne ve kje preži kakšna poslovna priložnost. !

TUJI POSLOVNI IMENIKI

ne nasedat tujim poslovnim imenikom, ki se koristijo vaših podatkov z naše spletne strani in jih želijo preveriti ter vas vpisati v imenik - zadeve so namreč plačljive !

Pomembni linki:

Predstavitveni letak

Promo film

Splošno o sejmu