O-STA

Stallion Oilfield Holdings, Inc. napovedal novo financiranje

20. november 2012, 17:55 UTC

HOUSTON, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Stallion Oilfield Holdings, Inc. (v nadaljevanju: družba) je danes napovedal, da zbira zavezujoče ponudbe za novo zavarovano posojilo z obročnim odplačevanjem v skupnem znesku glavnice do 500.000.000 dolarjev (v nadaljevanju: obročno posojilo) in da povečuje sredstva v okviru obstoječega instrumenta za zavarovanje kreditov s premoženjem (ABL) s 50 milijonov dolarjev na 75 milijonov dolarjev. Izkupiček obročnega posojila bo namenjen odplačilu preostalih 134 milijonov dolarjev zavarovanih obveznic družbe z dospetjem leta 2015, delno financiranje okoli 385 milijonov dolarjev dividend za delničarje družbe ter za kritje stroškov transakcij in druge poslovne namene.

Credit Suisse bo opravljala vse storitve in aktivnosti organizacije v povezavi z obročnim posojilom, Bank of America, N.A. pa ostaja administrativni upravnik instrumenta ABL.

Obročno posojilo bo zavarovano z vsemi domačimi hčerinskimi podjetji družbe in določenimi sredstvi družbe in njenih domačih hčerinskih družb. Obročno posojilo naj tudi ne bi prinašalo nikakršnih zavez za finančno servisiranje. Povečanje razpoložljivih sredstev v okviru instrumenta ABL bo izvedeno kot dopolnilo temu instrumentu družbe. Nikakršnih zagotovil ni, da bo družba pod razumno sprejemljivimi pogoji ali sploh uspešno pridobila obročno posojilo ali izvedla dopolnilo instrumenta ABL.

Opozorilo glede izjav o prihodnosti

Ta izjava za javnost vsebuje izjave o prihodnosti v pomenu, kot ga opredeljuje ameriški reformni zakon o pravdah pri zasebnih vrednostnih papirjih iz leta 1995. Te izjave se nanašajo na predlagano novo obročno posojilo in načrtovan z njim povezan izkupiček. Čeprav verjamemo, da so predvidevanja, na katerih te izjave temeljijo, upravičena, se lahko katero koli od teh predvidevanj izkaže za netočno in izjave o prihodnosti na podlagi teh predvidevanj bi lahko bile nepravilne. Dejanski rezultati in trendi v prihodnosti se lahko glede na vrsto različnih faktorjev bistveno razlikujejo od tega, kar navajajo ali vsebujejo te izjave o prihodnosti. Med te faktorje spadajo razmere na trgu; zmožnost pridobivanja privolitve posojilodajalcev; naša visoka zadolženost; naša zmožnost servisiranja zapadlih dolgov in morebitni vpliv take zadolženosti na naše poslovanje; izguba ene ali več pomembnih strank ali strateških povezav; splošni gospodarski in poslovni pogoji ter morebitni upad v industriji storitev za naftna črpališča in v našem konkurenčnem okolju.

Stallion Oilfield Holdings, Inc. in njegove hčerinske družbe nudijo širok nabor podpore za črpališča ter zaključne, proizvodne in logistične storitve za podjetja, ki raziskujejo in proizvajajo nafto in zemeljski plin, izvajalce črpanja in druga storitvena podjetja širom Združenih držav Amerike. Obsežen nabor storitev družbe vključuje napotitev delovne sile, logistične storitve za proizvodnjo in tekočine, najem opreme za uporabo na površju, izgradnja črpališč, storitve ločevanja trdih delcev in komunikacije na črpališčih. S svojimi storitvami Stallion pokriva najaktivnejša in najbogatejša nahajališča nafte in zemeljskega plina v ZDA, vključno z južnim Teksasom (Eagle Ford Shale), območji Skalnega gorovja (Niobrara/Bakken Shale/Piceance), Permskim bazenom (Wolfcamp/Avalon/Bone Spring Shales), osrednjo celino (Mississippi Lime/Woodford Cana/Granite Wash), ArkLaTex (Haynesville Shale), Marcellus/Utica Shales, severnim Teksasom (Barnett Shale), obalo Mehiškega zaliva (Tuscaloosa Marine Shale) vključno z vrtališči na notranjih vodah Louisiane, ploščadih na louisianski in teksaški obali Mehiškega zaliva, v zalivu Prudhoe (Aljaska) in v manjši meri v določenih mednarodnih vodah.

Kontakti

Stallion Oilfield Holdings, Inc.
David Schorlemer, 713-275-4162
CFO

Vir: Stallion Oilfield Holdings, Inc.

To sporočilo za javnost si lahko v angleščini ogledate na spletnem naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20121120006096/en