O-STA

MP3 Ura - Najljubše pesmi na zapestju

LAKS, Dunaj:

"LAKS Memory Music" s predvajalnikom MP3 in funkcijo za glasovno snemanje; prvič predstavljen na CeBIT 2004; prodaja na LAKS.com od marca

Dunaj (OTS) - Najnovejši LAKS Memory Music omogoča, da poslušate do 60 svojih najljubših pesmi, predvajate svoja najpomembnejša sporočila in prenašate podatke na katerikoli računalnik za obdelavo.

"S to novostjo na tržišču nam je po uspehu LAKS Memory Watch (www.LAKS.com/memory) znova uspelo združiti uporabno s prijetnim. In tako preprosta je za uporabo," je povedal direktor LAKS Lucas Scheybal.

MP3 predvajalnik na vašem zapestju

Svoje najljubše pesmi lahko sedaj nosite na zapestju. Majhen MP3 predvajalnik vam omogoča snemanje in predvajanje do 60 pesmi, kar ustreza približno 4 do 5 uram glasbe. Baterija se polni preko USB kabla iz vašega računalnika. Spomin LAKS Memory Music obsega, odvisno od izvedbe, 256 MB, 128 MB, 64 MB ali 32 MB.

"Z Memory Music lahko vsakdo uživa v svoji najljubši glasbi, kolikor časa želi. Mislim, da je to zanimiv prispevek h kvaliteti življenja," je dejal Lucas Scheybal. Prepričan je, da bo ta ura, ki v sebi združuje štiri funkcije, priljubljena tudi pri športnikih in športnicah - 1.5-metrski kabel slušalk omogoča svobodo gibanja med treningom. Sicer pa je po mnenju družbe LAKS Memory Music predvsem nova, zanimiva priložnost za predstavitev podjetij.

Glasovno snemanje na vašem zapestju

Z vgrajenim mikrofonom lahko posnamete "neponovljive otroške zgodbe", sestanke, sporočila, pesmi ali lastne opomnike. USB priključek, ki je vgrajen v pas ure, omogoča preprost prenos podatkov na katerikoli osebni računalnik in njihovo obdelavo.

"Trdi disk" na vašem zapestju

LAKS Memory Music je praktična, večfunkcionalna naprava sodobne oblike, ki je opremljena z visokokakovostno uro. Štiri funkcije delujejo neodvisno. LAKS memory, t.i. "trdi disk na vašem zapestju", je že zelo priljubljen in se uspešno prodaja v 23 državah.

Cene so dokaz, da kakovost in napredna tehnologija nista nujno tudi dragi. Na voljo so štirje modeli z različnim obsegom spomina: LAKS Memory Music z 32 MB stane 89 evrov, s 64 MB 129 evrov, s 128 MB 149 evrov, z 256 MB pa 198 evrov.

LAKS Memory Music bo na prodaj od marca 2004 v specializiranih trgovinah, naročite pa ga lahko tudi po pošti (LAKS, Kärntnerstrasse 16, 1010 Dunaj, Avstrija) ali na spletni strani www.LAKS.com.

Fotografije si lahko ogledate na www.LAKS.com/press