O-STA

OnMiners računalniki za rudarjenje ponujajo največje hitrosti na trgu

LUKSEMBURG--(BUSINESS WIRE)-- Družba OnMiners S.A (http://www.onminers.com) nezadržno spreminja pravila igre na hitro razvijajočem se globalnem trgu kriptovalut. Pred kratkim je naznanila prihod treh računalnikov za rudarjenje kriptovalut, ki vsi ponujajo hitrosti izračunavanja algoritmov (t.i. hash rate), kakršnih doslej ni dosegel še nihče. Vse tri produkte družbe OnMiners se lahko uporablja za rudarjenje Bitcoina, Litecoina, Ethereuma, Monera, Dasha in Zcasha. Prve stranke so začele dobičke kovati že v manj kot enem mesecu uporabe.

On2U: 140 TH/s, 38 GH/s in 5 GH/s za Bitcoin, Litecoin oziroma Ethereum,

On4U: 270 TH/s, 75 GH/s, in 9 GH/s za Bitcoin, Litecoin oziroma Ethereum.

OnTower: 1620TH/s, 450 GH/s in 54 GH/s za Bitcoin, Litecoin oziroma Ethereum.

Hitrost izračunavanja algoritmov ima bistven vpliv na dobičkonosnost rudarjenja, ki poteka tako, da se bloke pridobiva s pomočjo kompleksnih izračunov. Definiramo jo lahko kot hitrost delovanja posamičnega računalnika za rudarjenje. Višja hitrost je tako zelo zaželena, saj povečuje dobičkonosnost rudarjenja.

Tri računalniki, ki jih ponuja OnMiners, so bili oblikovani s ciljem ustvariti zmagovalno kombinacijo tako za začetnike kot tudi za izkušene rudarje, ki skušajo maksimizirati dobiček. To nalogo smo izpolnili tako, da ponujamo hitrosti, ki so višje kot jih zagotavljajo kateri koli drugi računalniki, ki so trenutno na trgu.

Da bi maksimizirala potencial svojih strank za ustvarjanje dobička, je družba OnMiners uporabila tudi lastno endotermno tehnologijo čipov. S pomočjo te tehnologije vsi produkti absorbirajo toploto iz okolja namesto da bi jo ustvarjali, kar zmanjšuje stroške za energijo.

OnMiners je prva družba, ki je predstavila strojno opremo za rudarjenje kriptovalut z endotermnimi lastnostmi. Računalniki družbe OnMiners imajo neslišne sisteme za zračno hlajenje in jih je mogoče uporabiti s standardnimi 110-240v vtičnicami. Uporabniki lahko začnejo rudariti takoj, saj so vsi produkti vnaprej konfigurirani.

O družbi: OnMiners je ustanovila skupina vlagateljev, ki so vlagali v novo generacijo endotermnega multi-algoritemskega čipa. Njihov cilj je ponuditi računalnike za rudarjenje kriptovalut, ki so zmogljivi, a imajo nizko porabo energije. OnMiners ponuja širok nabor računalnikov za rudarjenje, ki jih je v primerjavi s konkurenco lažje konfigurirati, ki oddajajo manj toplote in ki uporabnikom omogočajo prihranke pri stroških energije.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190320005130/en/


Kontakti

Lucie Weber
Lucie@onminers.com
+352 27 86 12 84



Viir: OnMiners S.A