O-STA

Riskified Ltd. objavil zaključek prve javne ponudbe delnic in polno koriščenje opcije odkupnikov za odkup dodatnih delnic

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Riskified Ltd. ("Riskified"), platforma za upravljanje tveganj, ki omogoča nemoteno elektronsko poslovanje, je danes objavila, da je bila 2. avgusta 2021 zaključena prva javna ponudba 20.125.000 navadnih delnic razreda A, ob tem ko so odkupniki primarne izdaje v celoti izkoristili opcijo za odkup dodatnih 2.625.000 navadnih delnic razreda A po ceni 21,00 ameriških dolarjev za delnico. Ponudba je obsegala 19.925.000 navadnih delnic razreda A, ki jih je ponudil Riskified, in 200.000 navadnih delnic razreda A, ki jih je prodal eden od obstoječih delničarjev Riskifieda. Riskified od prodaje delnic od delničarja, ki prodaja, ne bo prejel nobenega izkupička. Bruto odkupnina, pred odbitkom za popuste in provizije ter stroške javne ponudbe, je znašala približno 418 milijonov USD. Navadne delnice razreda A so začele 29. julija 2021 na newyorški borzi kotirati pod simbolom "RSKD".

Knjigo naročil za izdajo delnic so kot glavni organizatorji vodile banke Goldman Sachs & Co. LLC, J.P. Morgan Securities LLC in Credit Suisse Securities (ZDA) LLC. Barclays Capital Inc., KeyBanc Capital Markets Inc., Piper Sandler & Co., Truist Securities, Inc. in William Blair & Company, L.L.C. so sodelovali kot skupni organizatorji izdaje. Loop Capital Markets LLC, Samuel A. Ramirez & Company, Inc., Siebert Williams Shank & Co., LLC in Stern Brothers & Co. pa so sodelovali kot soupravljalci predlagane izdaje.

Izdaja je potekala le prek prospekta. Kopijo prospekta, ki se nanaša na izdajo, je mogoče brezplačno dobiti v bazi podatkov EDGAR na spletni strani ameriške Komisije za vrednostne papirje (SEC) na www.sec.gov. Kopije končnega prospekta, ki se nanaša na omenjeno izdajo, je prav tako možno pridobiti na sledečih naslovih: Goldman Sachs & Co. LLC, Attn: Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York, 10282, prek elektronske pošte na prospectus-ny@ny.email.gs.com, ali po telefonu 866-471-2526; J.P. Morgan Securities LLC, Attn: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York, 11717, prek elektronske pošte na Prospectus-eq_fi@jpmorgan.com, ali po telefonu 1-866-803-9204. in Credit Suisse Securities (USA) LLC, Attn: Prospectus Department, One Madison Avenue, New York, New York, 10010, prek elektronske pošte na newyork.prospectus@credit-suisse.com, ali po telefonu 800-221-1037.

Pri SEC je bila v povezavi s prodajo omenjenih vrednostnih papirjev vložena registracijska izjava na obrazcu Form F-1, ki je v veljavi v skladu z odločitvijo SEC. Pričujoče sporočilo ne predstavlja ponudbe za prodajo ali poziv za ponudbo za nakup teh vrednostnih papirjev. Obenem prodaje omenjenih vrednostnih papirjev ne bo v nobeni državi ali jurisdikciji, kjer bi bila taka ponudba, poziv ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakoni o vrednostnih papirjih katerekoli od teh držav ali jurisdikcij.

O družbi Riskified

Riskified z zagotavljanjem varnega, dostopnega in nemotenega elektronskega poslovanja podjetjem omogoča, da v celoti uresničijo potencial tovrstnega poslovanja. Riskified je razvil naslednjo generacijo platforme za upravljanje tveganj elektronskega poslovanja, ki spletnim trgovcem omogoča, da s potrošniki vzpostavijo zaupanja vredne odnose. Riskifiedova platforma s pomočjo strojnega učenja, ki se opira na globalno trgovsko mrežo, identificira posameznika, ki je v ozadju vsake spletne transakcije, in tako trgovcem - Riskfiedovim strankam - omogoča odpravljanje tveganj in negotovosti v poslovanju. Riskified spodbuja rast prodaje ter zmanjšuje stroške prevar in ostale stroške poslovanja pri svojih trgovcih in si prizadeva za zagotavljanje boljših uporabniških izkušenj v primerjavi s poslovanjem trgovcev pred pridružitvijo Riskifiedu.

Izvorno različico besedila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210803006056/en/

Kontakti

Odnosi z vlagatelji:
Chris Mammone, The Blueshirt Group za Riskified
ir@riskified.com

Komuniciranje s podjetji:
Rowena Kelley
press@riskified.com

Vir: Riskified Ltd.

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.