O-STA

i2c izdal prvo poročilo te vrste, ki analizira program kripto-kartic

Podjetje, ki je med vodilnimi v svoji panogi, deli svoja spoznanja o milijonih kartic, ki so podprte s kriptovalutami in izdane v 40 državah po celem svetu

REDWOOD CITY, Kalifornija - (BUSINESS WIRE)- Podjetje i2c Inc., vodilni ponudnik storitev na področju digitalnih plačil in bančne tehnologije, je danes objavil prvo poročilo o karticah, podprtih s kriptovalutami, ki so ena najhitreje rastočih kategorij kartic na svetu. Poročilo preučuje podatke o računih in transakcijah, ki so bili pridobljeni iz več kot 4000 tradicionalnih kartic in kartičnih programov, podprtih s kriptovalutami, v 40 državah in na treh celinah.

i2c je z več kot petimi milijoni kripto-kartic, ki delujejo s pomočjo njegove globalne platforme, vodilni svetovni partner za izdajanje in uporabo kartic s kriptovalutami.

Za razliko od številnih študij o kriptovalutah je za to poročilo značilno, da temelji na dejanskem vedenju (podatki o transakcijah) in preverjenih demografskih podatkih, ne pa na izjavah anketirancev. Med najpomembnejšimi točkami poročila so ugotovitve, za katere se zdi, da izpodbijajo običajne predstave o uporabnikih kriptovalut ter potrjujejo globalno naravo te tehnologije ter njene brezmejne prednosti:

  • 45% lastnikov kripto-kartic je starejših od 35 let
  • Plačilni programi, podprti s kriptovalutami, več kot dvakrat hitreje izvajajo čezmejne transakcije v primerjavi s tradicionalnimi karticami
  • Pri karticah, podprtih s kriptovalutami, je obseg čezmejnih transakcij večji (+7%) kot pri tradicionalnih karticah

"Kartice, podprte s kriptovalutami, so za plačilno industrijo revolucionarna novost, hkrati pa dokazujejo, kakšne so možnosti za resnično globalni plačilni program," je dejal Jim McCarthy, predsednik družbe i2c. "V preteklem letu smo bili priča eksponentni rasti računov, povezanih s kriptovalutami, ter inovacijam in stopnjam vključenosti uporabnikov, ki spreminjajo naš pogled na plačila in imetnike kartic."

Celotno poročilo lahko prenesete tukaj: Crypto-Backed Cards: Behind the Numbers

O podjetju i2c Inc.

i2c je globalni ponudnik zelo prilagodljivih plačilnih in bančnih rešitev. Z uporabo njihove lastne tehnologije "gradnikov" si lahko stranke hitro in stroškovno učinkovito ustvarijo in upravljajo celovit nabor rešitev za kreditne, debetne, predplačniške, posojilne in druge storitve. i2c zagotavlja neprimerljivo prilagodljivost, agilnost, varnost in zanesljivost s pomočjo enotne globalne platforme SaaS. Napredna tehnologija podjetja i2c, ki je bilo ustanovljeno leta 2001 in ima sedež v Silicijevi dolini, podpira milijone uporabnikov v več kot 200 državah/teritorijih in v vseh časovnih pasovih. Za več informacij obiščite stran www.i2cinc.com in sledite podjetju na družabnih omrežjih na profilu @i2cinc.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20220201005603/en/

Kontakt

Heather Clifton
Vodja marketinga
media@i2cinc.com



Vir: i2c Inc.


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.