O-STA

Zaposlitev.info se predstavi

Iščete novo službo ali pa niste zadovoljni s trenutno zaposlitvijo? Oglejte si priložnosti, ki jih ponuja spletni portal Zaposlitev.info. Več na: www.zaposlitev.info.

Današnje iskanje zaposlitve poteka večinoma preko spleta, kjer so zaposlitveni portali, kot je Zaposlitev.info, zelo pomembni in ključni most med delodajalci in iskalci zaposlitve.

Kaj je Zaposlitev.info?

Zaposlitev.info je slovenski spletni zaposlitveno karierni portal, ki poenostavlja iskanje zaposlitve. Delodajalci lahko hitro in enostavno objavljajo prosta delovna mesta, iskalci zaposlitve pa lahko iščejo ustrezne ponudbe glede na svoje kvalifikacije, izkušnje in interese, področja dela, za katerega so kvalificirani in regije v kateri živijo ali iščejo zaposlitve.

Ponudba in funkcionalnosti

Zaposlitev.info ponuja številne funkcije za delodajalce in iskalce zaposlitve, kot so:

  • Brskanje po prostih delovnih mestih: Hitro in enostavno lahko pregledate prosta delovna mesta glede na področje dela in lokacijo. In ste tako vedno na tekočem o aktualnostih iz trga dela in ponudbe le - teh.

  • Objavljanje prostih delovnih mest: Delodajalci lahko na portalu objavljajo prosta delovna mesta, kar omogoča iskalcem dostop do aktualnih ponudb, delodajalcem pa orodje, ki poenostavi njihov proces objavljanja njihovih aktualnih zaposlitvenih priložnosti v organizaciji.

  • Registracija v bazo življenjepisov: Mnogi delodajalci iščejo kandidate prek baze življenjepisov na portalu. Registracija je hitra in enostavna, omogoča oddajo življenjepisa, kar poveča možnosti, da vas opazijo delodajalci in lahko tudi, če ne iščete aktivno zaposlitve dobite morebitno zanimanje s strani zainteresiranega delodajalca, kateremu, bi vas profil v njegovi organizaciji ustrezal.

  • Karierni nasveti: Portal redno ponuja koristne nasvete za kariero ter novice s področja zaposlovanja in trga dela. Tako lahko nadgrajujete svoje kompetence potrebne za uspešno udejstvovanje in rast na karierno poklicnem področju.

Prednosti uporabe Zaposlitev.info

  • Enostaven dostop do delovnih mest: Iskalci zaposlitve lahko enostavno dostopajo do številnih delovnih mest na enem mestu. Preverite aktulna prosta delovna mesta na: https://www.zaposlitev.info/prosta-delovna-mesta/

  • Hitrejši proces iskanja zaposlitve: Zaposlitev.info omogoča hitro filtriranje in iskanje delovnih mest glede na različne kriterije, kar pospeši proces iskanja.

Zaposlitev.info je ključni del sodobnega iskanja zaposlitve v Sloveniji. S svojimi funkcionalnostmi olajšuje povezovanje delodajalcev in iskalcev zaposlitve ter tako prispeva k učinkovitemu iskanju in sklepanju zaposlitev v dobi digitalizacije.

Zaupa nam že več kot 3000 delodajalcev.

Več na: www,zaposlitev.info