O-STA

HoT za 50 % povišal količine prenosa podatkov in predstavil nov paket HoT MIKRO

Sporočilo medijem

Ljubljana, 4. junija 2024 - HoT, HOFER Telekom, še naprej drži svojo obljubo, da nikoli ne bo povišal cen paketov in bo le izboljševal svojo ponudbo. Tokrat je za 50 % povišal vključene količine prenosa podatkov v paketih HoT MINI, HoT MAXI in HoT EXTRA. Tako je odslej vsem uporabnikom - novim in obstoječim - v paketu HoT MINI na voljo 9 GB prenosa podatkov, v paketu HoT MAXI 150 GB prenosa podatkov in v paketu HoT EXTRA 300 GB prenosa podatkov. Obstoječim uporabnikom se bodo višje količine prenosa podatkov vključile samodejno. Do 15. julija uporabniki lahko izkoristijo akcijo in za 4,99 evra na mesec vključijo paket HoT MIKRO s 1.000 minutami, 1.000 SMS-i in 2 GB prenosa podatkov ter ga podaljšujejo, dokler bodo želeli. Vsi paketi so uporabnikom na voljo brez vezave, saj HoT že vse od začetka svojega delovanja na prvo mesto postavlja pošteno ponudbo s svobodno izbiro za uporabnike.

HoT je FER operater

"Ponosni smo, da smo že od samega začetka našega delovanja pošten ponudnik tudi po kriterijih akcije "Halo, operater! Bodi fer.", saj najboljše cene brez vezave zagotavljamo vsem svojim uporabnikom. Dali smo obljubo, da nikoli ne bomo zvišali cen paketov, in to obljubo držimo že sedem let, to je od prihoda na trg. Smo pa našo ponudbo spet izboljšali. Tako imajo naši uporabniki paketov mobilne telefonije sedaj vključenih še za 50 % več prenosa podatkov. Novost je tudi še cenejši paket mobilne telefonije za tiste, ki jim zadostuje že manj minut, SMS-ov in prenosa podatkov. Vse to seveda še naprej tako, da je čim bolj udobno za uporabnike, ki lahko brez dodatnih stroškov zamenjajo paket, si prilagajajo opcije in imajo v vsakem trenutku pregled nad porabo in stroški," je povedala direktorica mobilnega operaterja HoT Eva Aljančič.

Mobilna telefonija in internet od 14,98 evra na mesec

Do konca letošnjega leta lahko uporabniki paketov mobilne telefonije HoT MINI, HoT MAXI, HoT EXTRA ali novega paketa HoT MIKRO vključijo še paket HoT GIGA neomejeni z neomejenim internetom za 9,99 evra na mesec in ga po tej ceni podaljšujejo, dokler bodo želeli. S ponudbo HoT DVOJČEK je tako uporabnikom paket mobilne telefonije in neomejenega mobilnega interneta na voljo že od 14,98 evra na mesec. Za paket HoT GIGA neomejeni velja načelo poštene uporabe (po porabljenih 1 TB prenosa podatkov se hitrost zniža na 5/2 Mbit/s).

Vedno najboljša ponudba za vse uporabnike

Pri HoT-u zagotavljajo, da bodo še naprej spoštovali zaveze, ki so jim zvesti že vse od začetka. Na prvem mestu je poštena ponudba brez višanja cen paketov. Odkar je HoT prišel na trg, ni nikoli podražil cen paketov, že večkrat pa je ob nespremenjeni ceni izboljšal svojo ponudbo v paketih. Uporaba HoT-ovih storitev je enostavna, uporabniki pa lahko uredijo tudi prenos telefonske številke prek spleta. Brez dodatnih stroškov lahko uporabniki zamenjajo paket ter dodajo ali izključijo opcijo prek spleta, mobilne aplikacije ali s klicem v center za podporo uporabnikom. V vsakem trenutku imajo tudi pregled nad porabo in stroški.

Kontakt

Služba za odnose z javnostmi

HoT mobil d.o.o.

T: 069 601 602

E-naslov: mediji@hot.si

www.hot.si

HoT, HOFER Telekom

HoT je prvi slovenski digitalni operater, ki uporabnikom omogoča celovito upravljanje uporabniškega računa HoT prek digitalnih kanalov. Ob vstopu na trg, maja 2017, je predstavil najnižje tarife za klice, sporočila in prenos podatkov ter se ob tem zavezal, da ne bo višal cen paketov. Zagotavlja preprosto in pregledno ponudbo, brez skritih stroškov in pogojevanja najnižjih cen z vezavo uporabnikov. Svojo ponudbo prilagaja potrebam uporabnikov in jim omogoča brezskrbno ter preprosto uporabo mobilnih storitev po poštenih cenah. HoT-ov tržni delež na slovenskem trgu mobilnih komunikacij se s konstantno rastjo števila uporabnikov še povečuje.