O-STA

Telekom Slovenije tudi decembra z akcijo Vozi varno!

Ljubljana, 7. december 2012

Ljubljana, 7. decembra - Telekom Slovenije ponovno sodeluje v preventivni akciji Javne agencije RS za varnost prometa. S posebno ponudbo Vozi varno! bo uporabnikom mobilnih komunikacij ponudil 25-odstotni popust pri nakupu opreme za prostoročno telefoniranje, in sicer od 10. do 15. decembra 2012 v vseh Telekomovih centrih in v svoji e-trgovini.

Telekom Slovenije se je z blagovno znamko Mobitel tudi tokrat pridružil preventivni akciji Javne agencije RS za varnost prometa. Agencija želi s preventivno akcijo doseči dva pomembna cilja, in sicer zmanjšati število smrtnih žrtev, ki so posledica uporabe mobilnega telefona med vožnjo, ter širšo javnost seznaniti z nevarnostmi uporabe mobilnega telefona med vožnjo. Telekom Slovenije bo v času akcije posebno pozornost namenil osveščanju javnosti o nevarnosti uporabe mobilnega telefona med vožnjo. Uporabnike sodobnih telekomunikacij, ki so hkrati tudi udeleženci cestnega prometa, pa bo s posebno akcijsko ponudbo Vozi varno! spodbujal k uporabi varnega načina komuniciranja, vedno in povsod, še posebej pa med vožnjo.

Akcijska ponudba Vozi Varno! uporabnikom prinaša poseben 25-odstotni popust na vso opremo za prostoročno telefoniranje v Mobitelovi ponudbi, in sicer od 10. do 15. decembra 2012. Uporabniki lahko popust izkoristijo v vseh Telekomovih centrih in v Mobitelovi e-trgovini, kjer so na voljo različne naprave za prostoročno telefoniranje. Med njimi velja izpostaviti napravo Plantronics K100 v akcijski ponudbi Vozi varno! za le 37,49 evra in Bluetooth avtoinstalacijo Parrot MINIKIT NEO za 67,49 evra.

Več o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.mobitel.si, www.telekom.si in etrgovina.mobitel.si.

###

Telekom Slovenije, d. d.

Služba za korporativno komuniciranje