O-STA

Telephonics Corporation je sklenila 33 milijonov dolarjev vredno pogodbo za neomejeno dobavo in neomejeno število enot brezžičnega interkomunkacijskega sistema TruLink®

10. januar 2013


FARMINGDALE, NEW YORK, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Telephonics Corporation, hčerinsko podjetje v popolni lasti Griffon Corporation (NYSE:GFF), je danes napovedalo, da je z ameriškim poveljstvom vojaškega letalstva (AMCOM), ki ima sedež v Huntsvillu v Alabami, sklenilo petletno (5 let) 33 milijonov dolarjev vredno pogodbo za nedoločeno dobavo/nedoločeno število enot svojega brezžičnega interkomunkacijskega sistema TruLink®. Gre za pogodbo o izdelavi brezžičnega šifriranega letalskega interkom sistema (EAWIS) za razvoj programa Air Warrior v ameriški vojski.

TruLink izboljšuje operacijsko varnost, saj odpravi nerodne komunikacijske kable, ki člane posadke povezujejo s platformo. Izboljšuje učinkovitost misij s sistemom dupleks komunikacij in zmanjšanjem hrupa, ki maksimira razumljivost v zelo glasnem okolju helikopterja. Z uporabo varnosti Type 1, ki ima certifikat ameriške Nacionalne varnostne agencije (NSA), je maksimirana zanesljivost informacij in izboljšana varnost vojakov, saj sistem preprečuje prestrezanje komunikacij.

"Sem izredno ponosen, da je bila Telephonicsova rešitev za varno brezžično interkomunikacijo TruLink s to večletno pogodbo odobrena za proizvodnjo v polnem obsegu, saj izboljšuje sposobnost naših vojaških letalcev, da varno opravijo svoje misije, kar je zelo pomembno za našo nacionalno varnost - tako doma kot v tujini," je dejal Joseph Battaglia, predsednik in izvršni direktor Telephonics Corporation.

O Telephonicsu

S svojo sposobnostjo načrtovanja in proizvodnje visokotehnoloških izdelkov Telephonics omogoča integrirane rešitve na področju informacij, komunikacij in senzorskih sistemov za vojsko in komercialne trge to vsem svetu. Telephonics se specializira za letalske interkomunikacijske sisteme, brezžične komunikacijske sisteme, radarje, izdelke za identifikacijo zaveznikov in sovražnikov, integrirane varnostne sisteme, sisteme za upravljanje zračnega prostora, letalsko in vesoljsko elektroniko in analizo učinkovitosti radarskih sistemov za zaznavanje nevarnosti.

O Griffon Corporation

Griffon Corporation ("podjetje" ali "Griffon"), ki ima sedež v New Yorku, N.Y., je diverzificirano upravniško in holdinško podjetje, ki posluje preko hčerinskih podjetij, ki so v njegovi stoodstotni lasti. Podjetje nadzira poslovanje svojih hčerinskih družb, razporeja vire med njimi in upravlja z njihovimi kapitalskimi strukturami. Podjetje usmerja svoje hčerinske družbe in jim zagotavlja pomoč pri izkoriščanju priložnosti za nakupe in rast ter dezinvesticijami. Griffon pa s ciljem še širše diverzifikacije tudi išče, ocenjuje in - če je primerno - tudi kupi nova podjetja, ki nudijo potencialno privlačne donose.

Napovedne izjave

Opozorilo glede izjav o prihodnosti iz reformnega zakona o zasebnih pravdah o vrednostnih papirjih iz leta 1995: Določene izjave v tej izjavi za javnost, z izjemo tistih o zgodovinskih dejstvih, se nanašajo na prihodnost. Take napovedne izjave temeljijo na mnenju uprave podjetja, na njenih domnevah in informacijah, ki so ji v tem hipu na voljo. Dejanski rezultati lahko zelo odstopajo od tega kar predvidevajo napovedne izjave. Informacije, ki zadevajo tveganja in negotovosti in lahko vplivajo na rezultate in napovedne izjave podjetja, so navedene v dokumentih, ki jih Griffon Corporation podaja ameriški komisiji za poslovanje z vrednostnimi papirji (SEC). Podjetje javno ne objavlja nikakršnih popravkov teh napovednih izjav, ki bi odražali prihodnje dogodke ali okoliščine ali pojav nepredvidenih dogodkov.


© 2013 Telephonics Corporation. 815 Broad Hollow Road, Farmingdale, NY 11735. Vse blagovne znamke, blagovna imena, imena storitev in logotipi navedeni v tem besedilu so last ustreznih podjetij.

Kontakti:

Investitorji:
ICR, Inc.
Anthony Gerstein, 646-277-1242
anthony.gerstein@icrinc.com
ali
Telephonics Corp.
Carrie Petrocca-Aronson, 631-755-7583
petrocca@telephonics.com


Vir: Telephonics Corporation
Omogočeni s strani Business Wire

Ta izjava za javnost je dostopna tidi na :
http://www.businesswire.com/news/home/20130110006062/en