O-STA

BTIG širi mrežo v Evropi

16. januar 2013, 08:30 UTC

V Londonu dva nova zaposlena

LONDON--(BUSINESS WIRE)-- BTIG Limited, evropska podružnica BTIG, LLC, globalne finančne družbe za trgovanje za institucionalne stranke in povezane posredniške storitve, širi svojo podružnico v Londonu z dvema izkušenima posrednikoma, Margie Sadleir in Danielom Mullerjem.

"Poleg zaposlenih, ki so se družbi pridružili leta 2012, nam bosta nova sodelavca v Londonu pomagala izboljšati storitve za naše stranke v Evropi," je dejal Matt Cyzer, predsednik in vodja oddelka za evropske delnice pri BTIG, Ltd. "Številne stranke se osredotočajo na rastoče trge in druge evropske sektorje, zato bosta Margie in Daniel izboljšala pokritost strank in trgovalnih priložnosti v BTIG."

Margie Sadleir se BTIG-u pridružuje kot specialistka za trgovanje na rastočih trgih. Nazadnje je delala v CA Cheuvreuxu, kjer je pomagala pri vzpostavitvi oddelka za rastoče trge. Sadlier, ki ima 12 let

izkušenj v mednarodnem trgovanju, je pet let delala tudi v Fidelity International.

Daniel Muller se pridružuje kot posrednik za evropske trge, ki se bo osredotočal na švicarski trg in evropske stranke. Pred tem je 16 let delal kot posrednik pri prodaji z delnicami v RBS, kjer je sodeloval predvsem s strankami iz Švice in kontinentalne Evrope. Delal je tudi v londonski podružnici BNP Parnibasa, kjer je za švicarske stranke strukturiral izvedene finančne instrumente, pet let pa je preživel kot posrednik pri SG Warburg v Ženevi. Muller je delal tudi na strani kupcev, saj je bil pet let zaposlen kot posrednik pri Bankers Trustu v Ženevi.

BTIG hkrati širi poslovalnice v ZDA, med drugim v New Yorku in Chicagu, odprla pa je tudi novo poslovalnico v Atlanti. "Osredotočamo se na zaposlovanje izkušenih profesionalcev, ki dopolnjujejo naše rastoče globalno poslovanje," je dodal Gary Hayes, predsednik uprave BTIG, Ltd.

O BTIG-ju

BTIG Limited je podružnica BTIG, LLC, priznane družbe za trgovanje z institucionalnimi strankami in upravljanje skladov. BTIG širi svojo globalno franšizo okrog široke in izkušene skupine profesionalcev, ki so na svojih področjih vodilni strokovnjaki. BTIG je bila ustanovljena leta 2002 in skupaj s podružnicami v petih državah zaposluje več kot 400 strokovnjakov. BTIG ima stranke po vsem svetu in ponuja storitve na 11 področjih: trgovanje z delnicami, trgovanje s terminskimi posli, trgovanje s konvertibilnimi vrednostnimi papirji, trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti, borzno posredništvo, pogodbeno trgovanje, neposredni dostop do trga, kapitalski trgi, raziskave o delnicah in dostop do gospodarskih družb. BTIG ima deset podružnic v ZDA: New York, San Francisco, Dallas, Boston, Chicago, Los Angeles, Greenwich, Red Bank, Orinda in Atlanta. Družba ima tudi štiri podružnice v tujini: London, Hong Kong, Singapur in Sydney.

Pravni poduk: https://btig.com/disclaimer.php


Kontakti

MEDIJI:

For BTIG, LLC
Caroline Harris, 212-279-3115, int. 222
charris@prosek.com
ali
Mary Sullivan, 212-279-3115, int. 114
msullivan@prosek.com
ali
Jennifer Mermel, 212-593-7972
jmermel@btig.com


Vir: BTIG, LLC


Omogoča Business Wire
Izjava za javnost je v angleščini na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20130116005281/en