O-STA

V Celje prihaja GodArt, najnovejši projekt znanega dinamičnega dua, pianista Jureta Godlerja in violončelista Tilna Artača

Večer za glasbene sladokusce

Celje, 17. januar 2013, Zavod Celeia Celje vabi v torek, 22. januarja 2013 ob 20.00 v Celjski dom na Krekov trg 3 na ogled projekta GodArt,pianista Jureta Godlerja in violončelista Tilna Artača, ki sta širši javnosti poznana kot odlična komedijanta, imitatorja in glasbenika. Projekt se uvršča v sklop Dogodkov plus, novitete letošnjega Koncertnega abonmaja Zavoda Celeia, ki obsega tri festivale različnih glasbenih žanrov za vse generacije in omenjeno predstavo, ki predstavlja glasbo na sproščen in humoren način. Cena vstopnice za izven: 15 EVR. Predprodaja in prodaja vstopnic: TIC Celje, Krekov trg 3, e-pošta:tic@celje.si ter eno uro pred dogodkom v Celjskem domu.

Godler in Artač pri svojem delu združujeta tri temeljna področja zabavništva: GLASBO, HUMOR in ČAROVNIJE. V njunih predstavah smo tako priča prefinjenemu humorju in iluzijam, ki so vpete v vsebino ter združitvi klasične glasbe z pop-modernim slogom. Vas zanima, kako se obnašati na koncertu klasične glasbe? Bi radi izvedeli nekaj več o klasični operi in prislunili pravi operni primadoni? Ali si drznete prisluhniti, kako Beatli, Michael Jackson, Britney Spears ali Lady GaGa zvenijo na originalen klasičen način? Vse to in še mnogo več vam razkrije GodArt.

V priponki prilagamo tudi fotomaterial

Na fotografiji Jure Godler in Tilen Artač umetnika (iz arhiva umetnikov)

Več info: Nenad Firšt, Umetniški vodja glasbene dejavnosti, tel.: 03 42 87 939, e-posta:nenad.first@celje.si