O-STA

Z E-računom ali skupnim računom do nagrade

Ljubljana, 4. marca - Telekom Slovenije je ponovno pripravil nagradno igro za vse, ki se odpovedo računu v papirnati obliki in namesto le-tega naročijo E-račun. Tokrat lahko v nagradni igri sodelujejo tudi vsi naročniki, ki izberejo skupni račun za storitve Mobitel, SiOL oz. fiksne telefonske storitve. Vsi, ki bodo do konca junija sodelovali v nagradni igri, bodo prejeli ekološko nakupovalno vrečko in se uvrstili v nagradno žrebanje za glavno nagrado - električno kolo. Žrebanje bo potekalo enkrat na mesec, z električnim kolesom pa bosta ob vsakem žrebanju obdarjena po dva nagrajenca.

Naročniki storitev Telekoma Slovenije lahko sodelujejo v novi nagradni igri, namenjeni vsem naročnikom E-računa ali skupnega računa. Nagradna igra bo potekala vse do 30. junija 2013, v njej pa lahko sodelujejo naročniki - fizične osebe, ki odjavijo prejemanje računa v papirnati obliki in se odločijo za E-račun ali pa naročijo skupni račun storitev Mobitel, SiOL in/ali fiksnih telefonskih storitev. Vse, kar morajo storiti za sodelovanje v nagradni igri, je, da ustrezno izpolnijo obrazec za naročilo E-računa oz. skupnega računa za storitve ali spletni obrazec nagradne igre, v zavihku Zasebni uporabniki, Storitve, E-račun oz. v sklopu Nagradne igre. V nagradni igri lahko sodelujejo tudi uporabniki, ki so na E-račun oz. skupni račun že naročeni.

Vsi sodelujoči v nagradni igri bodo v zahvalo za njihovo okolju prijazno dejanje po pošti prejeli ekološko nakupovalno vrečko, hkrati pa se uvrstijo v nagradno žrebanje. Vse do zaključka nagradne igre bosta vsak mesec izžrebana kar dva nagrajenca, ki bosta prejela glavno nagrado - električno kolo LMTDF-06L. Skupaj bo podeljenih osem električnih koles. Prvo nagradno žrebanje bo 9. aprila 2013.

Več informacij o nagradni igri je skupaj s pravili in pogoji sodelovanja objavljeno na www.telekom.si.