O-STA

Svetovni pohod zombijev bo postavil nov svetovni rekord

Našemite se v zombija, s prijatelji pohajkujte po pivnicah in zmeljite rekord

NEW YORK - Četrtega maja 2013 v kraj blizu vas prihaja svetovna zombi apokalipsa, v kateri bo sodelovalo več kot 1000 mest po vsem svetu. Našemite se v zombija in se pridružite največjem pivniškemu pohajkovanju v vesolju. Plazite in opotekajte se, hodite ali tecite na zabavo - česa takšnega še svoj živ oziroma mrtev dan niste videli.

Zombijevsko popivanje združuje dekadentno zabavo običajnega pivniškega veseljačenja z najboljšim iz tradicije zombijevske hoje. Udeleženci si nadenejo zombijevsko opravo, se polijejo z umetno krvjo in goltajo pijačo in prigrizke medtem pa podrsavajo iz pivnice v pivnico. Hodijo kot živi mrtveci in se zabavajo, kot bi jutri ne obstajal. Eno od prvih zombijsevkih popivanj se je začelo v ZDA, a nalezljiva zabava se bo kmalu razširila po vsem svetu. Torej, kaj sledi? Bodo zombiji zavzeli francosko četrt? Times Square? Levi breg? Big Ben? Največje popivanje s premikanjem od pivnice do pivnice na svetu bo gotovo porušilo svetovni rekord, ko gre za največja zombijevska srečanja.

Zombiji si lahko sešijejo lastne kostume ali pa se opotečejo v trgovino z maskami. Obvezni elementi so: umetna kri in kraste, raztrgana oblačila in velika želja spremeniti noč živih mrtvecev v razgibano in zabavno noč. Zombiji ne bodo nič več omejeni na nizkoproračunske filme in stripe. Prihajajo - to je zabava mrtvih!

V soboto, 4. maja 2013 se pridružite množičnim hordam nemrtvih. Bodi del roja zombijev, ki se bo spustil na lokalne pivnice in se zabavajte vso noč na največjem srečanju nemrtvih doslej. Oskrbite se z informacijami o vašem mestu na facebook strani zombi apokalipse na naslovu https://www.facebook.com/thezompocalypse. Všečkajte facebook stran in si priskrbite tekoče informacije o tem edinstvenem dogodku, ki vas doleti žive ali mrtve. Pridružite se noči, ki morda lahko pomeni konec sveta, kot ga poznamo - gotovo vam bo všeč.

Več informacij o tem globalnem dogodku je na voljo na www.thezompocalypse.com


Kontakti:
Massivo
Aaron Saari, +1-917-442-2435
aaron@massivo.org
Vir: Massivo