O-STA

Cindy Miller imenovana za predsednico UPS Europe, Derek Woodward imenovan za predsednika rastočih trgov

21. marec 2013 14:30 UTC

ATLANTA - (BUSINESS WIRE) - Iz podjetja UPS (NYSE: UPS) so danes sporočili, da so Cindy Miller imenovali za predsednico UPS Europe in Dereka Woodwarda za predsednika rastočih trgov. Imenovanje bo stopilo v veljavo s 30. aprilom 2013.

Cindy Miller, trenutno predsednica UPS U.K., Ireland and Nordics, bo na položaju nasledila Jima Barberja, ki je bil imenovan za predsednika UPS International. Miller je pri UPS zaposlena že 24 let in je v ZDA in Evropi že zasedala različne vodilne položaje. Nedavno je bila zadolžena za logistiko in dostavo, ko je moral UPS med Olimpijskimi igrami 2012 v Londonu dostaviti več kot 30 milijonov predmetov.

Opis fotografije levo: Cindy Miller je bila imenovana za predsednico UPS Europe. Millerjeva je pri UPS zaposlena že 24 let (Foto: Business Wire)

Woodward je bil imenovan, da bi vodil ekipo zadolženo za razvoj in izvedbo strategije UPS na rastočih trgih. Trenutno je predsednik oddelka UPS Global Integrations, pri podjetju pa je zaposlen že 28 let. Woodward ima bogate mednarodne izkušnje, še posebej s trgi, ki beležijo hitro rast kot na primer Kitajska.

"Mednarodna trgovina bo še naprej rasla, UPS pa je s svojo vrhunsko tehnologijo in globalno logistično mrežo konkurenčno pripravljen za dostavo," je dejal Dan Brutto, predsednik UPS International. "Vodstvo Cindy in Dereka bo igralo vedno večjo vlogo, saj iščemo priložnosti za rast, še posebej s krepitvijo našga položaja na rastočih trgih. Oba sta voditelja v vseh pogledih, od zavezanosti k storitvam za stranke do uvajanja najboljših trajnostnih poslovnih politik."

UPS, ki ima sedež podjetja v Atlanti, deluje v več kot 220 državah in ozemljih po svetu. Na spletu lahko podjetje najdete na naslovu UPS.com, blog podjetja pa na naslovu blog.ups.com. Če želite prejemati novice o UPS neposredno, obiščite pressroom.ups.com/RSS.

Sporočilo za uredništva: fotografije Cindy Miller in Dereka Woodwarda so na voljo na www.pressroom.ups.com.

Razen zgodovinskih informacij so izjave v sporočilu za javnost usmerjene v prihodnost v skladu s členom 27A Zakona o vrednostnih papirjih iz leta 1993 in členom 21E Zakona o izmenjavi vrednostnih papirjev iz leta 1934. Takšne izjave, vključno z izjavami o namerah, pričakovanjih UPS in vodstva podjetja glede strateških usmeritev, obetov in prihodnjih rezultatov, so podvržene določenim tveganjem in negotovosti. Zaradi določenih dejavnikov se lahko dejanski rezultati razlikujejo od tistih, ki so vključeni v napovednih izjavah. Ti dejavniki vključujejo gospodarske in druge razmere na trgih, kjer delujemo, konkurenčno okolje, višjo stopnjo varnostnih zahtev, stavke, prenehanje ali upočasnitev dela, spremembe v cenah energije, vladne uredbe ter ostala tveganja, predstavljena v obrazcu 10-K podjetja in ostalih poročilih za ameriško Komisijo za vrednostne papirje in trg vrednostnih papirjev (SEC), ki so v sporočilo vključeni posredno.

Fotografije in multimedijsko galerijo si lahko ogledate na: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20130321005849/en/


Kontakti:

UPS
Peggy Gardner
404-828-6051

Vir: UPS

Pametna multimedijska galerija

##

Fotografije levo zgoraj: Cindy Miller je bila imenovana za predsednico UPS Europe. Millerjeva je pri UPS zaposlena že 24 let (Foto: Business Wire)

Fotografija spodaj: Derek Woodward je bil imenovan za predsednika rastočih trgov (Foto: Business Wire)

Omogoča Business Wire

To sporočilo za medije si lahko ogledate na:

http://www.businesswire.com/news/home/20130321005849/en