O-STA

Crytek združil moči z Level Up! za izdajo igre Warface v Braziliji

Sozaložnik bo nudil eksplozivno akcijo igre Warface novi publiki

Frankfurt na Majni (Nemčija) 27. marec 2013 - Crytek GmbH je danes napovedal novo partnerstvo z založnikom iger Level Up!, ki bo njegovo brezplačno prvoosebno strelsko igro Warface nudil igralcem v Braziliji.

Vodilni distributer spletnih iger v Braziliji Level Up! igralcem nudijo razburljivo spletno zabavo že več kot desetletje, pri kateri so že milijoni igralcev uživali v široki ponudbi iger, ki jih ponujajo v Braziliji, Indiji in na Filipinih. Kot sozaložnik igre Warface bo Level Up! igralcem v največji južnoameriški državi ponudil možnost, da se skupaj s prijatelji spoprimejo z napetimi misijami sodelovanja in tekmovanja, ki jih nudi ta vojaška strelska igra.

"Level Up! se lahko pohvali z izkušnjami brez primere pri nudenju odličnih spletnih iger v Braziliji," je povedal Dirk Metzger, direktor za založništvo pri podjetju Crytek. "Pri partnerstvu z njimi se lahko zanesemo, da bodo igralci po državi lahko doživeli Warface, kot je mišljeno, in sami odkrili, zakaj ta igra zbira vedno večjo vojsko oboževalcev po svetu."

Skorajšnji prihod igre Warface v Brazilijo pomeni, da bo igra kmalu na voljo igralcem na kar petih celinah.

O igrah Level Up!

Level Up! je podjetje, ki je bilo ustanovljeno v Aziji leta 2002 z namenom uvajanja inovativne in interaktivne digitalne izkušnje na trgih, kjer deluje. Ustanovljeno je bilo na Filipinih, nato pa ustanovilo podružnico v Braziliji, kjer deluje od leta 2004. Brazilska veja je zdaj osrednja aktivnost skupine in ima 170 zaposlenih in bazo preko 1,6 milijona aktivnih uporabnikov na mesec znotraj te države. Ob koncu leta 2012 je s sedežem v Kolumbiji podjetje začelo poslovanje v Latinski Ameriki, pri čemer se osredotoča na širjenju kakovosti Level Up! v vse špansko govoreče dežele na celini.

Kot pionir in postavljavec norm na trgu spletnih iger Level Up! v Braziliji nudi širok nabor iger vseh žanrov in tako dela univerzalen koncept zabave v skladu z željami strank. Družba stalno vlaga v razvoj partnerstev z velikimi svetovnimi proizvajalci iger in zagotavlja, da najboljše in najbolj pričakovane igre izidejo tudi v portugalščini.

O podjetju Crytek GmbH

Crytek GmbH (Crytek) je neodvisna družba v ospredju industrije interaktivne zabave, ki je predana preseganju meja v svetu iger z ustvarjanjem izstopajočih doživetij za Xbox 360, Playstation 3, osebne računalnike, mobilne naprave in spletne storitve iger preko svoje najnaprednejše 3D tehnologije za igre CryENGINE®.

Sedež podjetja je v Frankfurtu na Majni (Nemčija), Crytek pa ima studie tudi v Kijevu (Ukrajina), Budimpešti (Madžarska), Sofiji (Bolgarija), Seulu (Južna Koreja), Nottinghamu (VB), Šanghaju (Kitajska), Istanbulu (Turčija) in Austinu (ZDA).

Od ustanovitve leta 1999 Crytek konsistentno dobiva potrditve svoje odličnosti na svojem področju in prejema priznanja, kot so nagrada Develop 2011 za najboljši neodvisni studio in nagrada Red Dot Design 2010 za oblikovanje. Med njegovimi večkrat nagrajenimi igrami so Far Cry®, Crysis® (najboljša igra za osebni računalnik E3 2007 najboljša tehnologija po izboru razvijalcev iger leta 2008), Crysis Warhead® (najboljša grafična tehnologija na nagradah IGN Best of 2008), Crysis® 2 (najboljša strelska igra E3 2010 in Gamescom 2010) in Warface (najboljša družabna/priložnostna/spletna igra Gamescom 2012). Za več informacij obiščite www.crytek.com.


Kontakt:

Jens Schaefer
Vodja službe za stike z javnostjo
jens@crytek.com
Tel.: +496921977661071


Jennifer Willis
Stiki z javnostjo
jenniferw@crytek.com
Tel.: +496921977661481