O-STA

Nagrada za komunikacijsko odličnost SiOL Beta klubu

Ljubljana, 4. aprila - Projekt SiOL Beta klub, plod sodelovanja Telekoma Slovenije in Renderspacea, je prejel nagrado IABC za komunikacijsko odličnost EMErald award of Excellence 2013 v kategoriji odnosi s strankami.

SiOL Beta klub je spletno mesto, preko katerega v Telekomu Slovenije svojim uporabnikom in drugim zainteresiranim ponujajo možnost testiranja novih SiOL-ovih storitev pred komercialno uporabo. Na spletnem mestu so opisane storitve, ki jih trenutno preizkušajo, storitve, katerih preizkušanje se je že končalo, in storitve, ki jih za preizkušanje šele pripravljajo. Uporabniki se lahko preko spletnega mesta potegujejo za možnost testiranja posameznih storitev in imajo hkrati možnost oddajanja poročil o rezultatih svojega testiranja posamezne storitve. Poročila so po uredniškem pregledu tudi objavljena. V klub se lahko prijavijo vsi, ki imajo uporabniško ime in geslo za Moj Telekom. S tem projektom Telekom Slovenije stopa korak bližje uporabnikom in jim ponuja možnost sodelovanje pri razvoju storitev.

Nagrado Emerald podeljuje regionalni del mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev IABC (International Association of Business Communicators), zanjo pa se potegujejo projekti iz celotne Evrope, Afrike in Bližnjega vzhoda. Prijave za nagrado morajo biti podkrepljene z dokaznim gradivom, ki je vezano na posamezno prijavo projekta. SiOL Beta klub je tudi v igri za nagrado Gold Quill, ki jo IABC vsako leto na svetovni ravni podeli tistim, ki v svojih programih in projektih zadostijo najvišjim merilom strokovnosti in profesionalnosti.