O-STA

Podjetje Luxoft Holding, Inc vložilo registracijsko izjavo za predlagano prvo javno ponudbo delnic

TORTOLA, Britanski deviški otoki--(BUSINESS WIRE)-- Luxoft Holding, Inc, hčerinsko podjetje skupine IBS Group Holding Limited, je na Komisijo za vrednostne papirje in borzo Združenih držav Amerike vložilo registracijsko izjavo za predlagano prvo javno ponudbo svojih navadnih delnic razreda A. Število delnic, ki bodo ponujene in cenovni razpon ponudbe še nista določena. Luxoft je zaprosil, da njihove navadne delnice razreda A na newyorški borzi kotirajo pod oznako "LXFT".

UBS Limited, Credit Suisse Securities (USA) LLC, J.P. Morgan Securities LLC, VTB Capital plc in Cowen and Company, LLC so skupni upravitelji predlagane javne ponudbe. Izvod preliminarnega prospekta v zvezi s ponudbo delnic bo možno dobiti takoj, ko bo na voljo, pri UBS Securities LLC, po telefonu na 1-888-827-7275 ali po pošti na Pozor: Oddelek za prospekte, 299 Park Avenue, New York, NY 10171; pri Credit Suisse Securities (USA) LLC, na telefonski številki 1-800-221-1037, po pošti na Pozor: Oddelek za prospekte, One Madison Avenue, New York, NY 10010, ali po elektronski pošti newyork.prospectus@credit-suisse.com; pri J.P. Morgan Securities LLC, na telefonski številki 1-866-803-9204 ali po pošti Pozor: finančne rešitve Broadridge, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717; pri VTB Capital plc na telefonski številki +1 646-527-6313 ali po pošti 452 Fifth Avenue, 23rd Floor, New York NY 10018; ali pri Cowen and Company, LLC, na telefonski številki 1-631-274-2806 ali po pošti na Pozor: finančne rešitve Broadridge, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717.

Registracijska izjava glede zgoraj omenjenih vrednostnih papirjev je bila na vložena na Komisijo za vrednostne papirje in borzo Združenih držav Amerike, vendar še ni stopila v veljavo. Preden registracijska izjava stopi v veljavo, se vrednostnih papirjev se ne sme prodajati ali sprejemati ponudb zanje. Pričujoča izjava za javnost ni ponudba za prodajo in ne nagovarja k nakupu. Prav tako vrednostni papirji ne bodo prodajani v državah ali pod oblastjo, kjer bi bila taka ponudba, oglaševanje ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakonodajo o vrednostnih papirjih države ali oblasti.

O podjetju Luxoft

Luxoft je eden vodilnih ponudnikov uslug na področju razvoja programske opreme in inovativnih rešitev na področju informacijskih tehnologij bazi globalnih strank, ki vključuje predvsem velike, mednarodne korporacije. Luxoftove usluge vključujejo razvoj in podporo ključnim in nujno potrebnim rešitvam na področju programske opreme, inženiring in testiranje izdelkov ter tehnološko svetovanje.Luxoftove rešitve temeljijo na podjetju lastnih izdelkih in platformah, ki neposredno vplivajo na poslovne rezultate strank in omogočajo neprestano učinkovito inovativnost.