O-STA

Električni kolesi tokrat v Žalec in Radovljico

Datum: 14. junij 2013

Ljubljana, 14. junija - Telekom Slovenije je z električnim kolesom nagradil še dva uporabnika okolju bolj prijaznega e-računa oz. skupnega računa. Z junijskim žrebom sta električno kolo prejela Milvana Cimerman iz Žalca in Aleš Pirnat iz Radovljice. V Telekomovem centru Celje je Milvani Cimerman električno kolo predala vodja centra Simona Šturbej, v Telekomovem centru Kranj pa je Alešu Pirnatu kolo izročil vodja centra Jure Cuderman.

Telekom Slovenije kot družbeno angažirano podjetje z nagradno igro spodbuja uporabo sodobnih plačilnih metod in okolju prijazno poslovanje. V nagradni igri lahko še do konca meseca sodelujejo vsi naročniki Telekoma Slovenije, ki se odpovedo računu v papirnati obliki in namesto tega naročijo E-račun ali skupni račun za storitve Mobitel, SiOL oziroma fiksne telefonske storitve. S tem prispevajo k manjšemu številu tiskanih računov, Telekom Slovenije pa jih za njihovo izbiro nagradi z ekološko nakupovalno vrečko. Hkrati se uvrstijo v nagradno žrebanje za glavno nagrado, električno kolo LMTDF-06L, ki poteka vsak mesec in določi dva nagrajenca. Tako bo skupaj v okviru nagradne igre E-račun ali skupni račun podarjenih osem električnih koles.

Vsi, ki želijo sodelovati v nagradni igri, lahko še do 30. junija izpolnijo obrazec za naročilo E-računa oz. skupnega računa za storitve ali spletni obrazec nagradne igre, ki ga najdejo na spletnem mestu družbe v nogi strani, pod stolpcem Ponudba - Nagradne igre. V nagradni igri lahko sodelujejo tudi uporabniki, ki so na E-račun oz. skupni račun že naročeni.

Žrebanje nagrajencev poteka vsak mesec, z naslednjim nagradnim žrebanjem, ki bo 9. julija, pa se bo nagradna igra E-račun ali skupni račun zaključila.

Več informacij o nagradni igri E-račun ali skupni račun ter pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na www.telekom.si.

###