O-STA

Dve novosti SiOL TV - Program Minimax z videom na zahtevo in snemalnik na daljavo

Ljubljana, 20. junij - Naročniki SiOL TV Telekoma Slovenije se lahko od včeraj naročijo na novo storitev otroškega programa Minimax. Storitev Minimax Plus omogoča video na zahtevo v zbirki več kot sto, v slovenščino sinhroniziranih risank, pri čemer se zbirka nadgrajuje in posodablja vsak mesec. Naročniki storitev najdejo na programskem mestu 401. Dobavitelj programa Chello Central Europe s sedežem na Madžarskem je video na zahtevo izven matične države najprej omogočil prav naročnikom SiOL TV. Cena storitve je 2,99 evra na mesec.

Minimax je hkrati pripravil tudi slovensko različico svoje spletne strani www.minimaxtv.si. Na spletni strani značilni liki priljubljenih risank v tridimenzionalni tehniki vodijo obiskovalce skozi programe in ducate otroških računalniških igric. Na začetni strani je objavljen tudi Minimaxov televizijski program za nekaj tednov naprej.

Pri SiOL TV je na voljo še ena nova storitev, in sicer Snemalnik na daljavo. Storitev je bila do sedaj na voljo v BETA klubu, v katerem so jo zelo uspešno preizkušali naročniki sami. Snemalnik na daljavo omogoča uporabnikom, da prek spletnega mesta SiOL TViN, v bližnji prihodnosti pa tudi preko mobilnih aplikacij nastavijo snemanje priljubljenih televizijskih oddaj in filmov, tudi ko so zdoma. Možnost uporabe nove funkcionalnosti je na voljo vsem naročnikom, ki imajo naročen ali vključen v paketu dodatek Napredne možnosti SiOL TV in uporabljajo SiOL BOX. Paketi, ki vsebujejo ta dodatek brezplačno, so TopTrio MINI HBO, TopTrio, TopTrio HBO in TopTrio MEGA HD. Upravljanje snemalnika na daljavo je preko spletnega mesta siol.tv v zavihku TV spored, kjer uporabnik izbere posamezno oddajo in nastavi snemanje.