O-STA

S športom in zdravo prehrano v poletne dni

Maribor, 26. 6. 2013

Draš - Maribor - Vegalife - badminton turnir - Matjaževa kuharija - veganske in vegetarijanske jedi

V soboto, 29. 6. 2013 vas vabimo na REKREATIVNI TURNIR VEGALIFE V BADMINTONU in na predstavitev MATJAŽEVE KUHARIJE veganskih in vegetarijanskih dobrot pod taktirko kuharja Matjaža Kološe.

Z vami bodo tudi Vegalife ambasadorji, kot so Jadranka Juras, biatlonka Andreja Mali, Maja Drozg, pevec Sebastjan in 11-kratni državni prvak v badmintonu, Luka Petrič, ki bo ekskluzivno za Draš odigral tudi ekshibicijski dvoboj. Za otroke bo poskrbela šola badmintona Luke Petriča.

VEGALIFE v Centru Draš z rekreativnim turnirjem v badmintonu predstavlja tudi svojo ponudbo zdrave prehrane. Od 9.00 dalje vam bodo strokovnjaki Vegalife pripravljali zelene smutije, svetovali o njihovih zdravih izdelkih in vam polnili energijo z Vegalife proteinskimi ploščicami.

Ves dan bo potekal tudi badminton turnir, kjer se bodo udeleženci lahko pomerili v kategorijah moški in ženske posamezno ter mešane dvojice. Prvič v Sloveniji bo potekal tudi ekshibicijski dvoboj med 11-kratnim državnim prvakom Luko Petričem in najperspektivnejšim mladim igralcem badmintona Alenom Rojem.

Poleg športnega dogodka bo potekala tudi pokušina veganskih in vegetarijanskih jedi z Matjaževo kuharijo, ki bodo odslej stalna ponudba Draš Kulinarike. Poskusili boste lahko čičerikino juho s porom, kvinojo s popečenim tofujem, čokoladne presne kroglice in še mnogo več. Matjaž Kološa ima več kot dvajset let izkušenj s pripravo zdravih jedi. V okviru lastne znamke "Matjaževa kuharija" že nekaj let širi zavest o pomenu zdrave prehrane ter izvaja kuharske delavnice, predstavitve, degustacije, promocije, svetovanja, predavanja o zdravi prehrani in zdravi pogostitvi.

Sledil bo večerni after party.

Poskrbimo za svoje zdravje z rekreacijo in zdravo prehrano v Centru Draš!

Vabljeni!

Več o dogodkih in o Centru Draš (Hotel &Wellness & Šport) na spletni strani www.dras.si.

Center Draš