O-STA

Petrol stavi na Fresh

Ljubljana 3. julij 2013 - Družba Petrol je predstavila nov koncept bencinskega servisa prihodnosti. Na njihovem največjem bencinskem servisu na Celovški cesti v Ljubljani so poleg priročne trgovine dodali še kotiček Fresh, ki 24 ur na dan ponuja sveže pripravljene jedi. Fresh je namenjen vsem, ki sta jim mobilnost in racionalna poraba časa pomembna izbira v vsakdanjem natrpanem življenjskem urniku.

Fresh je nov koncept priprave sveže prehrane na bencinskih servisih, ki so ga v Petrolu razvili na podlagi raziskav nakupov in navad potrošnikov ter analiz prodajnega procesa. Koncept Fresh omogoča vsem, ki živijo mobilno, zdravo in sveže pripravljeno prehrano ob njihovi poti, med njihovimi nujnimi delovnimi obveznostmi ali pa v njihovem prostem času.

Fresh, kot že samo ime pove, temelji na svežini, zato so v Petrolu skrbno izbrali vse sestavine za jedi, ki so na voljo. Širok izbor ponudbe omogoča tako zajtrkovanje, malico, kosilo ali celo večerni obrok. Meni obsega rogljičke in drugo pecivo, 21 različnih smoothiejev, pripravljenih iz sveže zelenjave in sadja, solate, slane in sladke palačinke, pizze, različne burgerje, tudi s tuno in piščančjim mesom, ter slastne sendviče. Največji pomen pa so dali pripravi hrane pred očmi potrošnikov, vseh 24 ur na dan.

Koncept Fresh je zasnovan na modularnosti in je prilagodljiv glede na prostor bencinskega servisa in njegovo lokacijo ter glede na ponudbo prehrane. Naslednji bencinski servis s konceptom Fresh bo zrasel v Kopru na Kolodvorski cesti.

Predsednik uprave Petrola mag. Tomaž Berločnik je ob odprtju povedal: "V Petrolu smo si gospodarski krizi navkljub drznili narediti korak naprej. Investirali smo v nov koncept, katerega podlaga sta mobilnost in dragocenost časa, temelji pa na svežini in kakovosti ponudbe. Prepričani smo, da je koncept Fresh prihodnost prodaje na bencinskih servisih. Z novim konceptom bencinskega servisa, ki je plod lastnega znanja in izkušenj, tuje multinacionalke prehitevamo in postavljamo standarde prihodnosti."

Družba Petrol bo tudi v prihodnje vlagala v razvoj svoje maloprodajne mreže tako v Sloveniji, kot tudi državah širše regije.

Več na: http://www.petrol.si/fresh in http://www.petrol.si/pr/petrol-stavi-na-fresh