O-STA

Vabilo k nam ali z nami

Pozdravljeni,

bližamo se drugi polovici šolskih počitnic in zaenkrat uspešno, skupaj s šolarji in mladostniki počnemo veliko zanimivih reči. V četrtnih mladinskih centrih (poglej) imamo vsakodnevno različne aktivnosti od 10. do 18. ure. Večkrat tedensko se odpravimo na aktivnosti izven centrov, bili smo že na mednarodni multilateralni mladinski izmenjavi v Wiesbadnu, preživeli sončen teden v Savudriji in trenutno se del ekipe potepa po dolini Radovne. Najmlajši šolarji počitnikujejo znotraj in izven Družinskega centra Mala ulica (poglej). Ta teden uganjajo norčije po grajsko, drugi teden se bodo igrali "po havajsko", za tem postanejo "vesoljci", in še in še.

Veseli smo, da nam tudi to leto ustanovitelj Mestna občina Ljubljana in Urad RS za mladino MIZŠ finančno pomagata pri izvedbi aktivnosti. Ob tej priložnosti vas vabimo, da nas obiščete na eni izmed aktivnosti in javnosti posredujete informacije, kako lahko otroci aktivno in cenovno zelo ugodno preživijo počitnice v Ljubljani in izven.

Za dodatne informacije nas prosim kontaktirate in si rezervirate svoj termin obiska na naših aktivnostih. Tel.: 01 306 40 64 ali e-pošta: info@mladizmaji.si .

Prilagamo še koledarčka aktivnosti in fotografije, ki jih je na letošnjem taboru v Savudriji posnela Katarina Žugman..

Lep počitniških pozdrav,

--

Vanja Krmelj,
Strokovna sodelavka

Javni zavod Mladi zmaji
Resljeva c. 18, 1000 Ljubljana
tel. 01 306 40 64
fax: 01 306 40 67
e-pošta:info@mladizmaji.si
www.mladizmaji.si