O-STA

Trane prejel nagrado za najbolj priljubljenega partnerja 2013 podjetja David Weekley Homes

29. julija 2013, 13:00 UTC

TYLER, Texas--(BUSINESS WIRE)-- Že sedmič v devetih letih je bil Trane, vodilni svetovni ponudnik rešitev in storitev za udobje v notranjih prostorih in znamka podjetja Ingersoll Rand, izbran s strani največjega ameriškega zasebnega podjetja za gradnjo domov, David Weekley Homes, kot dobitnik nacionalno priznane nagrade za najbolj priljubljenega partnerja (Partners of Choice). Nagrada za najbolj priljubljenega partnerja je rezultat interaktivne platforme podjetja David Weekley Homes, ki pridobiva povratne informacije glede dobaviteljev. Vsakoletni vrhunec ta interaktivni sistem ocenjevanja doseže, ko David Weekley Homes podeli svojo priznano nagrado za najbolj priljubljenega partnerja, s katero počasti dobavitelje, ki so si v 12 mesecih prislužili najvišjo oceno (A) na področju kakovosti, storitev ali obeh kategorij. Letos je bil Trane eden izmed le 24 dobitnikov nagrade, s tem ko si je prislužil oceno A za storitve.

"Naš interaktivni sistem povratnih informacij je praktičen način za merjenje odličnosti na svetovni ravni," je povedal Bill Justus, podpredsednik David Weekley Homes za storitve dobavne verige in avtor ocenjevalne platforme gradbinca domov. "Naš sistem ocenjevanja nam omogoča primerjavo po vseh branžah. Naši sodelavci so spregovorili in tako podali priznanje Traneu za nudenje storitev David Weekley Homes na svetovni ravni."

Za platformo stoji nacionalna anketa o poslovnih partnerjih, v okviru katere je okoli 600 članov ekipe gradbinca naprošenih, da ocenijo kakovost in storitve nacionalnih partnerjev. Za vsakega dobavitelja se izračuna povprečje številčnih ocen, nato pa je relativno glede na vse druge nacionalne poslovne partnerje dodeljena črkovna ocena - od A do F. Zatem pa preko številnih pogovorov, sestankov in telefonskega svetovanja David Weekley Homes s svojimi dobavitelji išče najboljše načine za skupno doseganje odličnosti. Preko tega procesa David Weekley Homes dviga "partnerstvo s svojimi dobavitelji" na svetovno raven.

"Traneovih sedem let prejemanja prestižne nagrade David Weekley za najbolj priljubljenega partnerja priča o neustavljivi naravi našega sistema HVAC in naših ljudi," je dejal Steven Ross, direktor za razvoj poslovanja pri Traneu. "Preko partnerstva z David Weekley Homes in tesnega sodelovanja z našim distributerjem in pogodbenimi partnerji lahko zagotavljamo najvišjo raven storitev za stranke pri novih gradbenih projektih. S skupnim delom ustvarjamo čudovite, udobne domove z vrednostjo, ki jo stranke s izbran okusom pričakujejo od Tranea in David Weekley Homes - vodilnih na svojem področju."

O Trane, znamki podjetja Ingersoll Rand

Ingersoll Rand (NYSE:IR) podpira rast kakovosti življenja z ustvarjanjem in vzdrževanjem varnih, udobnih in učinkovitih okolij. Naši ljudje in naša družina znamk - vključno z znamkami Club Car®, Ingersoll Rand®, Schlage®, Thermo King® in Trane® - sodelujejo pri izboljševanju kakovosti in prijetnosti zraka v domovih in drugih zgradbah; transportu in varovanju hrane in pokvarljivega blaga; varovanju domov in poslovne lastnine ter izboljševanju industrijske produktivnosti in učinkovitosti. Rešitve pod znamko Trane optimizirajo notranja okolja s širokim naborom energijsko učinkovitih ogrevalnih, prezračevalnih in klimatskih sistemov, z gradbenimi storitvami, podporo za dele in naprednim nadzorom. Ingersoll Rand je globalna družba, vredna 14 milijard dolarjev, ki je predana sveti trajnostnega napredka in trajnih rezultatov. Za več informacij obiščite ingersollrand.com ali trane.com.

O podjetju David Weekley Homes

David Weekley Homes, ustanovljen leta 1976, ima sedež v Houstonu in deluje po 17 mestih v ZDA. David Weekley Homes je prvo gradbeno podjetje v ZDA, ki je prejelo trojno krono ameriške gradnje stanovanjskih hiš, v katero so vključene nagrade za najboljšega gradbinca v Ameriki, gradbinca leta in nacionalna nagrada kakovosti bivanja. Weekleyju je tudi sedemkrat uspela med podjetji zelo želena uvrstitev na seznam stotih najboljših delodajalcev revije FORTUNE®. Od svoje ustanovitve je David Weekley Homes dokončal preko 70.000 domov. Za več informacij o David Weekley Homes obiščite spletno stran podjetja www.davidweekleyhomes.com.

Kontakti

Carmichael Lynch Spong
Matt Petersen, 612-375-8560
matt.petersen@clynch.com

Vir: Trane

To izjavo za javnost si lahko v angleščini ogledate na spletnem naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20130729005524/en