O-STA

Plačilo računa prek avtomata v vseh Telekomovih centrih

Ljubljana, 31. julija - Telekom Slovenije svojim uporabnikom nudi možnost plačila računov za opravljene telekomunikacijske storitve prek plačilnega avtomata v vseh Telekomovih centrih. Plačilni avtomati omogočajo hitro, enostavno in uporabniku prijazno plačilo računov brez stroška obdelave plačila oziroma provizije.

Glavne prednosti plačila računa prek avtomata so enostavna in hitra uporaba brez plačila provizije, s pomočjo plačilnega naloga ali generične kode. Kodo lahko pridobite preko SMS sporočila, na številko 1918 pošljete ključno besedo "koda", osebno na prodajnem mestu oziroma pokličete center za pomoč uporabnikom iz vaše naročniške številke. Na plačilnem avtomatu se lahko poravnajo obveznosti za vse opravljene storitve Telekoma Slovenije, torej za klasično telefonijo, storitve Mobitel in SiOL. Plačilo na avtomatu poteka negotovinsko, s plačilno kartico, zaščiteno s PIN-kodo, medtem ko plačilo z gotovino ni možno.

Telekom Slovenije je možnost plačila računov prek avtomata testno uvedel že julija lani v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani in Telekomovem centru v Celju. Zaradi dobrega odziva uporabnikov so se v družbi odločili za uvedbo plačilnih avtomatov v vseh Telekomovih centrih.

Na predlog uporabnikov v testnem obdobju so plačilne avtomate še nekoliko nadgradili, tako da je plačilo na avtomatu uporabnikom še bolj prijazno. Uporabniki lahko svoja mnenja, predloge in izkušnje še zmeraj zaupajo svetovalcem v Telekomovem centru, ki jih bodo posredovali pristojnim.