O-STA

Sebastian Vettel predstavljen kot Braunov novi globalni ambasador

26. avgust 2013, 13:43 UTC

Braun in Vettel združujeta moči pri navduševanju moških, da uresničijo sanje

KRONBERG, Nemčija--(BUSINESS WIRE)-- BRAUN danes s ponosom predstavlja trikratnega svetovnega prvaka Formule 1, Sebastiana Vettla, kot novega globalnega ambasadorja Braunove kolekcije moških brivnikov. S tem navdušujočim sodelovanjem se tudi začenja Braunova globalna kampanja, imenovana "Vztrajajte pri svojih sanjah" (Hold on to your Dreams).

Sebastian Vettel predstavljen kot Braunov novi ambasador (Foto: Business Wire)

Novica je bila predstavljena na dirkališču Formule 1 Spa-Francorchamps, kjer je Sebastian Vettel povedal: "Odrasel sem z znamko Braun. Oba izvirava iz zvezne dežele Hessen, tako da ima povezava globoke korenine. Vedno me je navduševalo, koliko tehnologije je v Braunovih brivnikih. To je kot pri Formuli 1, najnovejša tehnologija, najboljše oblikovanje in zajamčena trajnost. Preprosto delajo, kar se od njih pričakuje. Ponosen sem, da sem ambasador Braunovih moških brivnikov."

Braunov direktor globalnega marketinga, Lakis Vasileiadis, pravi: "Resnično smo zadovoljni, da je Sebastian naš novi ambasador. Impresiven človek je, ki je dosegel svoje sanje s trdim delom, pripravami, vztrajnostjo in najboljšimi rezultati. V svojem športu je vodilni. Kot Max Braun, naš ustanovitelj, Sebastian neutrudno sledi svojim sanjam. Milijonom moških je v navdih in je idealna oseba za zastopanje Brauna."

Tehnični preboj se vedno začne s sanjami. Max Braun, ustanovitelj podjetja, je sanjal o izdelavi prvega električnega brivnika z mrežico. Od takrat BRAUN nikoli ni prenehal izdelovati sanjskih inovacij. BRAUN je sanjal o oblikovanju prvega "pralnega stroja" za brivnike in nato o prvem brivniku, ki hladi vašo kožo. Danes so te sanje resničnost s sistemom Braun Clean & Renew™ in z novim Braun °CoolTec.

Podjetje BRAUN navdihujejo moški, kot je Sebastian: moški z velikimi rezultati, ki je uresničil svoje sanje in postal najmlajši prvak Formula 1. Vasileiadis nadaljuje: "Imamo podobno vero v sanje in njihovo razumevanje. In ne le, da sanjamo, ampak te sanje uresničujemo. Naš cilj je, da navdušujemo druge, da tudi oni uresničijo svoje sanje."

Sebastian bo obraz Braunove nove kampanje za brivnike "Vztrajajte pri svojih sanjah". Od jeseni 2013 bo BRAUN skupaj s Sebastianom pozival moške po svetu, naj se nikoli ne odpovejo zasledovanju svojih sanj.

# # #

O podjetju Braun

Braun, hčerinsko podjetje družbe Procter & Gamble, ustanovljeno v Nemčiji leta 1921, proizvaja širok nabor malih hišnih naprav, v katerih se spajajo inovativnost, zanesljivost in kreativno oblikovanje. Izdelki segajo od električnih brivnikov in lepotnih izdelkov do pripomočkov za nego las. Braunovi izdelki se prodajajo po celem svetu. Za najnovejše novice in podrobne informacije o znamki Braun obiščite http://www.braun.com.

O podjetju Procter & Gamble

P&G s svojimi znamkami služi približno 4,8 milijardam ljudi po svetu. Družba ima enega največjih naborov priznanih, kakovostnih in vodilnih znamk, med katerimi so Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Fusion®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Iams®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Prestobarba®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® in Whisper®. Skupnost P&G posluje v približno 70 državah po svetu. Za najnovejše novice in podrobne informacije o podjetju P&G in njegovih znamkah obiščite http://www.pg.com.

Slike/Multimedijska galerija je na voljo na spletni strani: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20130826005598/en/

Kontakti

Kontakti za medije:
Za več informacij se obrnite na:
Emily Buckland
+44 (0) 7720 277 197
emily.buckland@porternovelli.co.uk
ali
Liz Littlechild
+44 (0) 7989 968 997
Liz.Littlechild@porternovelli.co.uk

Vir: BRAUN

Pametna multimedijska galerija

Video

Sebastian Vettel predstavljen kot Braunov novi ambasador

Video

Sebastian Vettel predstavljen kot Braunov novi ambasador

Video

Sebastian Vettel predstavljen kot Braunov novi ambasador

Foto

Sebastian Vettel predstavljen kot Braunov novi ambasador (Foto: Business Wire)

Foto

Sebastian Vettel predstavljen kot Braunov novi ambasador (Foto: Business Wire)

Foto

Sebastian Vettel predstavljen kot Braunov novi ambasador (Foto: Business Wire)

Angleško različico tega sporočila za javnost in multimedijske vsebine si lahko ogledate na spletnem naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20130826005598/en