O-STA

Štimung fest Šmartinsko jezero 2013 presegel vsa pričakovanja

Celje, 9. september 2013

Štimung fest Šmartinsko jezero 2013 presegel vsa pričakovanja

V treh dnevih je prireditev obiskalo več kot 20.000 obiskovalcev

Celje, 9. september 2013, Prireditev Štimung fest Šmartinsko jezero 2013, ki se je pričela v četrtek, 5. 9. 2013 s Štimung žurom za mlade in se zaključila v soboto, 7. 9. 2013 z nastopi priznanih slovenskih narodno-zabavnih ansamblov, je dosegla vrhunec v petek, 6. 9. 2013 z nastopom trenutno ene najpopularnejših glasbenih estradnic, Severine. Prizorišče ob obali Šmartinskega jezera je v petek dobesedno preplavila več desettisočglava množica, ki je dihala s prizoriščem. Zavod Celeia Celje, organizator prireditve, je vse dni dogajanja zagotavljal brezplačen prevoz do prizorišča ter seveda brezplačen obisk. Pokrovitelja prireditve: Elektro Turnšek in Gostilna Amerika. Medijska pokrovitelja: Radio Aktual in Radio Veseljak. Spletni medijski pokrovitelj: www. Narodnjak.si. Dogodek je podprl tudi spletni portal Mladismo.si.

Letošnje dogajanje ob obali Šmartinskega jezera se je začelo s četrtkovim Štimung žurom za mlade na katerem se nastopili Carpe Diem, Soul Funked Up, Bohem, Hladno pivo ter skupina Big Foot Mama, katere nastop je predstavljal tudi prireditveni vrhunec četrtkovega dogajanja. V petek so nastopili Obvezna smer, Čudežna polja, Werner, Davor Radolfi in Severina, ki je s svojim nastopom ustvarila pravcato ekstatično vzdušje. Sobotni dogodek je bil v celoti posvečen nastopom slovenskih narodno-zabavnih ansamblov. Občinstvu so se predstavili: Ansambel Saša Avsenika, Ansambel Roka Žlindre, Igor in zlati zvoki, Fantje s Praprotna, Vitezi Celjski, Ansambel Spev, Zmagovalci Pohorske cokle, Domen z Vižarji, Klateži, Veseli Gorenjci, Popotniki.

V priponki link do spletnih strani enega izmed medijskih partnerjev projekta, spletnega portala Mladismo.si

http://www.mladismo.si/galerija/458/foto-timungfest-severina

Več informacij: Snežana Gabrovec, Referentka za prireditve, tel.: 03 42 87 933, e-pošta:snezana.gabrovec@celje.si.

Jerneja Kolar

Referentka za stike z javnostmi in promocijo

Krekov trg 3

3000 Celje

Slovenija

t: ++386 3 428 79 41

f: ++386 3 428 79 31

GSM: ++386 51 681 997

novice.zavodceleia@celje.si

www.celeia.info



(c) Mestna občina Celje si pridržuje vse pravice.
Sporočilo je poslovna skrivnost in je namenjeno samo navedenemu naslovniku/naslovnikom.
Če ste pomotoma prejeli to sporočilo, vas prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja, sporočilo pa takoj uničite. Prosimo, da spoštujete zaupnost sporočila in ga ne berete, kopirate, objavljate oziroma kakorkoli širite njegove vsebine. Mestna občina Celje ni odgovorna za spremenjeno, preurejeno ali ponarejeno sporočilo.

(c) copyright Municipality of Celje - all rights reserved.
This message is confidential and intended solely for the addressee(s).
If you have received this e-mail by mistake, please notify the sender and delete this message from your system. Please uphold strict confidentiality and neither read, copy, disseminate, nor otherwise make use of their content in any way. Municipality of Celje shall not be liable for the message if altered, changed or falsified.