O-STA

Hitre informacije, ki si jih je zagotovo vsak od nas že kdaj zaželel: najti lokal, pogledati, če je odprt, prelistati jedilnik in najti najhitrejšo možno pot do njega

Sporočilo za javnost 16. september 2013
Contact: press@the-wogo.com
Name: WOGO
Ustanovitelj & poslovodja: Markus Wadl & Christian Werner
www.the-wogo.com

"Ko smo leta 2011 začeli delati na platformi lokalov WOGO, smo pred očmi imeli visok cilj: želeli smo ustvariti kraj, kjer lahko uporabniki naenkrat dobijo vse potrebne informacije, in kjer imajo gostinci možnost, le te predstaviti.

Hitre informacije, ki si jih je zagotovo vsak od nas že kdaj zaželel: najti lokal, pogledati, če je odprt, prelistati jedilnik in najti najhitrejšo možno pot do njega - vse to in še veliko več je WOGO."


Hrana & pijača povezujeta
Ko gremo skupaj jest in pit, sedimo drug ob drugem, se pogovarjamo, smejimo in zabavamo in tako negujemo prijateljstvo. Da za to najdemo še perfekten lokal, pa je WOGO.
Mi povezujemo to, kar spada skupaj: gosta & lokal


Išči. Najdi. Srečaj prijatelje. WOGO.
Na WOGU hitro in enostavno najdeš lokale v Avstriji, Nemčiji, Švici, Liechtensteinu in Sloveniji.

Iščeš lahko po kraju, mestu, imenu & vrsti lokala. Za nadaljnje iskanje lahko svoje rezultate poglobiš s Filter Plus iskanjem in tako dobiš še več informacij v krajšem času, npr.: izbereš lahko različne vrste lokalov in kulinarike ali pa lahko enostavno vidiš, kaj se je ravno odprlo.

Sama stran lokalov pokaže vse pomembne informacije naenkrat: brez stresa, elegantno in lepo. Tukaj si lahko ogledaš galerijo slik in si tako že ustvariš prvi vtis ali pa prelistaš jedilnike in si že vzbudiš apetit.

Všečkaj lokale in si tako ustvari lastne Priljubljene, pokaži najhitrejšo možno pot do lokala ali pa popoldanski menu deli s prijatelji preko Facebooka, Twitterja ali Emaila. K vsakem lokalu pa lahko napišeš tudi komentar in tako svoje izkušnje, ocene in priporočila deliš z drugimi.

Na WOGO uporabniško predstavitev


WOGO Poslovanje
Si sam lastnik lokala in se na internetu hočeš predstaviti v svoji najlepši luči? Potem si tukaj na pravem mestu.

WOGO je posebej za področje gastronomije razvito online-marketing-orodje in je s tem iskalnik prihodnosti za gastronome in goste. Svoj lokal vneseš hitro in enostavno, pokažeš kje si in si po zaslugi našega enostavnega in delujočega marketing-orodja dolgotrajno povečaš obisk in si vsem na jeziku. Pokaži svoj lokal svetu, s tem poveži stalne stranke in pridobi še nove. Dobrodošel/a - naša WOGO skupnost že čaka na tvoj pristop.

Na WOGO poslovno predstavitev


Poslovni produkti. Testiraj Premium zdaj brezplačno.
Prijavi se na WOGO Free in brezplačno 30 dni testiraj WOGO Premium brezplačno. Najprej testiraj, potem pa se odloči. Testni čas se konča avtomatsko, račun pa se potem preklopi iz WOGO Premium na WOGO Free članstvo. Tako se sam odločiš, če želiš uporabljati prednosti WOGO Premiuma-a.

Produkti


WOGO aplikacija. Smartphone Appetizes. Kmalu.
Kmalu boš lahko koristil/a vse pomembne informacije tudi na svojem Smartphonu.

Z enako zavzetostjo za funkcije in obliko delamo na mobilni verziji, tako da bo zate enostavno najti lokale po tvojem okusu.


Italija. Hrvaška. Madžarska. Kmalu.
Kmalu boš lahko hitro in enostavno na WOGU našel/a tudi lokale iz držav Italija, Hrvaška in Madžarska.


Markus Wadl (34)
ustanovitelj & poslovodja
Kreativna polovica WOGA

Enostavne rešitve, lično oblikovanje in pogum za novosti so lastnosti UI/UX oblikovalca.

"Z WOGO sem hotel ustvariti kraj, kjer lahko uporabnik vse pomembne informacije dobi na enem mestu, in kjer ima gastronom možnost, da le te odlično predstavi."

Iz strasti, s prijatelji iti dobro jesti in piti, udobno sedeti drug ob drugem, se smejati in s tem najti odličen lokal za skupno srečanje, je nastal WOGO.

WOGO preprosto pomeni revolucijo za celoten gastronomski trg. To pa tako, da povezuje ravno to, kar spada skupaj: gosta in lokal."


Christian Werner (29)
ustanovitelj & poslovodja
Tehnična polovica WOGA

Da bi ustvaril samorazložljivo uporabniško površino za WOGO, je razvijalec Softwara ideje svojega poslovnega partnerja obudil s tehničnim znanjem in stoičnim mirom. V središču je pri tem vedno stala funkcionalnost strani, predvsem področja urejanja, da bi bilo vnašanje podatkov še posebej uporabniku prijazno.

Zvest motu: "Do it as simple as you can" - ta naloga je vedno zahtevala najvišjo natančnost in popolno pozornost razvijalca.

"WOGO je več kot pa samo iskalnik. Je reprezentativna platforma za dejavnosti, ki za svojo dejavnost želijo spletni-marketing a la carte."