O-STA

Oral-B® napovedal novo digitalno orodje za boljšo ustno nego

Aplikacija Oral-B za pametne telefone nudi napotke pri čiščenju zob za bolj pametno in temeljito ustno nego.

CINCINNATI--(BUSINESS WIRE)-- Oral-B je danes napovedal izid aplikacije Oral-B, prelomnega digitalnega orodja za pomoč pri čiščenju zob, ki uporabnikom nudi novo vrsto osebnega nadzora nad njihovo ustno higieno.

Ko jo povežete s katero koli električno ščetko Oral-B, aplikacija nudi:

  • samodejno aktivacijo merjenja časa ščetkanja z razpoznavanjem zvoka motorja ščetke za dvominutno čiščenje, kot ga priporočajo zobozdravniki,
  • funkcijo merjenja časa z vodenjem po kvadrantih za enakomerno in temeljito čiščenje celih ust,
  • funkcijo beleženja statistike čiščenja zob v tedenskem in mesečnem pogledu za sledenje napredku,
  • navodila za ščetkanje in nasvete za zdravje ustne votline.

"Naš cilj za to aplikacijo je bil, da naredimo nevidno vidno, tako da uporabnikom pomagamo, da merijo kvantiteto in vizualizirajo kvaliteto svojega čiščenja zob," je povedal Stephen Squire, direktor za globalni marketing pri Procter & Gamble Oral Care. "Vemo, da želijo uporabniki električnih ščetk imeti nadzor nad zdravjem svojih zob, ne vedo pa vedno, ali med pregledi pri zobozdravniku delajo dovolj. Zdaj imajo lahko s temi podatki večje zaupanje v svoj način ustne nege. Mi ji radi rečemo 'osebni trener za zobe'".

Aplikacija tako podaja vizualne povratne informacije, ki uporabnikom pomagajo slediti navodilom zobozdravnikov za ustno nego, in celo nudi seznam vsebin - s koledarjem dogodkov, novicami, vremenom in nasveti za ustno nego - da ohranja njihovo pozornost skozi celotno dvominutno ščetkanje. Uporabnike tudi opozori, ko je čas za menjavo glave ščetke. Aplikacija pa lahko služi tudi uporabnikom ročnih ščetk, saj jo je mogoče aktivirati ročno, da beleži trajanje vsakega ščetkanja.

Aplikacija Oral-B je prvo v seriji podatkovnih digitalnih orodij, ki še prihajajo, saj družba še naprej skrbi za načine, kako usmerjati in krepiti osebno ustno higieno.

Za več informacij in za prenos aplikacije Oral-B za operacijski sistem iOS obiščite Applovo spletno trgovino. Aplikacija je dosegljiva v ZDA in Avstraliji, medtem ko bo za sistema iOS in Android na voljo v Nemčiji, Veliki Britaniji in na Japonskem v naslednjih mesecih.

O podjetju Oral-B
Oral-B je vodilno podjetje na preko 5 milijard dolarjev vrednem trgu zobnih ščetk. Znamka je del skupine Procter & Gamble in vključuje ročne in električne zobne ščetke za otroke in odrasle, vodne čistilce zob in interdentalne pripomočke, kot so zobne nitke. Ročne ščetke Oral-B v ZDA in številnih mednarodnih trgih uporablja več zobozdravnikov kot katero koli drugo znamko.

O podjetju Procter & Gamble
P&G s svojimi znamkami služi približno 4,8 milijardam ljudi po svetu. Družba ima enega največjih naborov priznanih, kakovostnih in vodilnih znamk, med katerimi so Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Fusion®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Iams®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Prestobarba®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® in Whisper®. Skupnost P&G posluje v približno 70 državah po svetu. Za najnovejše novice in podrobne informacije o podjetju P&G in njegovih znamkah obiščite http://www.pg.com.

Kontakti

Procter & Gamble
Kris Parlett, 513-622-2311
parlett.kr@pg.com
ali
MSL New York
Meg Martin, 646-500-7940
meg.martin@mslgroup.com

Vir: Procter & Gamble

To izjavo za javnost si lahko ogledate v angleščini na naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20130920005075/en