O-STA

Petrol prodajno mesto predplačniških kartic paysafecard

Ljubljana, 25. september 2013 - Z današnjim dnem je na več kot 300 bencinskih servisih družbe Petrol v Sloveniji moč kupiti kartice paysafecard, virtualne predplačniške kartice, ki so idealne za nakupe preko spleta. Postopek nakupa je hiter in enostaven, vplačilo dobroimetja pa je mogoče le z gotovino.

Bencinski servisi družbe Petrol v Sloveniji so postali nova prodajna mesta predplačniške kartice paysafecard. Več kot 100.000 uporabnikov kartice je s tem dobilo možnost nakupa le-te na njihovi poti in takrat, ko so druga prodajna mesta že zaprta.

Kartica paysafecard je virtualna predplačniška kartica, ki jo je mogoče napolniti le enkrat in na katero je mogoče naložiti 10, 25, 50 ali 100 EUR dobroimetja. Je vnaprej aktivirana in pripravljena za uporabo takoj po nalaganju. Idealna je za spletne nakupe.

Kartica paysafecard omogoča uporabnikom maksimalno varnost ter popolno zasebnost. Vsaka kartica ima svoj lasten spletni račun, ki uporabniku omogoča pregled transakcij in dobroimetja ter ni povezan z uporabnikovim bančnim računom ali njegovimi osebnimi podatki. Za uporabo kartice je dovolj, da uporabnik pozna 16-mestno PIN kodo.

Pri plačevanju lahko uporabnik uporabi do 10 kartic hkrati, kar mu omogoča, da vsako kartico vedno porabi do konca. Plačuje lahko zneske do 1.000 EUR. Uporabnik lahko na spletni strani www.paysafecard.com ustvari tudi svojo elektronsko denarnico my paysafecard, ki jo lahko polni s karticami paysafecard, za potrditev plačila pa nato uporablja svoje unikatno geslo.

Večkrat nagrajene kartice paysafecard že od leta 2000 izdaja paysafcard group, Dunaj, preko hčerinskega podjetja Prepaid Services Company LTD, London, z lastno licenco za izdajanje elektronskega denarja. Kartice paysafecard so danes na voljo v 33 državah, na prek 500.000 prodajnih mestih. Kartice paysafecard v Sloveniji distribuira podjetje mc2 d.o.o.

Direktor področja Maloprodaja v družbi Petrol, Jože Smolič, je začetek prodaje paysafecard kartic pospremil z besedami: "Uporabniki Petrolovih bencinskih servisov vedo, da pri nas dobijo vse, kar potrebujejo na njihovi poti sami in njihovo vozilo. S prodajo paysafecard kartic nadgrajujemo in zaokrožujemo ponudbo storitev, ki bo privabila nov krog strank."

Igor Bernot, direktor družbe mc2, je ob tem dogodku dejal: "Izjemno veseli smo, da bomo, z vključitvijo več kot 300 Petrolovih servisov, več kot podvojili trenutno število prodajnih lokacij paysafecard kartic v Sloveniji. Hkrati nas veseli, da veliko Petrolovih poslovalnic deluje 24/7, so na lahko dostopnih lokacijah in dobro obiskane."