O-STA

Z novimi Itak paketi Džabest za zmeri ste s svojimi Itak prijatelji brezplačno povezani za zmeraj

Novi promocijski paketi "Džabest za zmeri"

Itak svojim uporabnikom ponuja novost - promocijske pakete Džabest za zmeri, ki mladim omogočajo, da ostanejo Itak naročniki za zmeraj. Na ta način tudi po dopolnjenem 31. letu obdržijo izbrani paket Itak, s tem pa tudi vse prednosti najboljše ponudbe za mlade. Ponudba velja od 29. oktobra do 31. decembra 2013. Z novimi promocijskimi paketi Telekom Slovenije nadgrajuje aktualne pakete Itak Džabest, ki že vključujejo skupne količine enot storitev, vključene v mesečno naročnino, ki jih lahko Itakovci porabijo skladno s svojimi komunikacijskimi potrebami, na voljo pa imajo tudi brezplačne klice na številke naročnikov Itak. Z novimi promocijskimi paketi lahko Itakovci vse ugodnosti odslej koristijo za zmeraj.

Znamka Itak je med mladimi priljubljena kot ponudnica najboljših vsebin in storitev po njihovi meri. Tudi tokrat sledi trendom in potrebam mlade generacije, zato je za obstoječe in nove naročnike ustvarila nove promocijske pakete Džabest za zmeri, ki jih lahko mladi obdržijo tudi po dopolnjenem 31. letu. Promocijski paketi, ki vključujejo enote za klice v vsa slovenska omrežja, sporočila SMS/MMS in prenos podatkov, so na voljo do 31. decembra 2013. Prehodi med Itak paketi so brezplačni.

Novi paketi Džabest 250 za zmeri (vključuje 250 enot za 12 €/mesec), Džabest 2000 za zmeri (vključuje 2000 enot za 20 €/mesec) in Džabest 3000 za zmeri (vključuje 3000 enot za 26 €/mesec) mladim omogočajo še večjo svobodo in še večjo komunikacijsko mobilnost. Ena enota storitve je enaka minuti pogovora v vsa slovenska omrežja ali enemu poslanemu sporočilu SMS/MMS ali enemu MB prenesenih podatkov. Ker Itakovci upravljajo s svojim časom in s svojim življenjem ter ustvarjajo svoja pravila, so v mesečno naročnino novih promocijskih paketov vključeni brezplačni in neomejeni pogovori na številke naročnikov paketov Itak znotraj omrežja Mobitel. To pomeni, da lahko Itakovci, ki se do 31. decembra 2013 naročijo na nove pakete Džabest za zmeri, svoje Itak prijatelje, naročnike paketov Itak, kličejo brezplačno in neomejeno, in sicer za zmeraj.

Dodatne informacije:
Služba za odnose z javnostmi, Telekom Slovenije, d. d., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana, e-pošta: pr@telekom.si.