O-STA

TransRe pridobil licenco za novo podružnico v Singapurju

Nova podružnica v regionalnem omrežju bo zagotavljala boljše storitve lokalnim zavarovalnicam in posrednikom

NEW YORK, ZDA - (BUSINESS WIRE) - Podjetje TransRe je danes napovedalo, da je pridobilo licenco singapurske Agencije za monetarne zadeve za odprtje pete pisarne v regiji, s čimer bo dopolnjevalo mrežo obstoječih podružnic v Hongkongu, Šanghaju, Sydneyu in Tokiju.

Predsednik uprave za Evropo in azijsko-pacifiško regijo pri podjetju TransRe Paul Bonny je ob tem povedal: "V zadnjih 35 letih smo s kombinacijo lokalnega znanja in partnerstev ter globalnimi izkušnjami zgradili mrežo podružnic, da bi zagotovili boljše storitve za zavarovalnice in posrednike. Rast v zavarovalniški dejavnosti v Aziji se nadaljuje z neverjetno hitrostjo, pozicija Singapurja pa je odlična za izvajanje nalog regionalnega središče za pozavarovalništvo. Prepričan sem, da bo naša nova podružnica pomembno pripomogla k razvoju obstoječih partnerstev v regiji."

Član uprave TransRe za zavarovalniško dejavnost v azijsko-pacifiški regiji Andy Taylor je dejal: "Zelo smo zadovoljni, da smo pridobili licenco za novo podružnico. Naša panoga je izrednega pomena za singapursko gospodarstvo in zelo sem vesel, da se pridružujemo tekmi. Z veseljem bomo pripomogli k rasti panoge z razvojem podružnice, našimi produkti in ekipo z Robom Savilleom na čelu."

Za vsa poslovna vprašanja se obrnite na:

Robert Saville, podpredsednik uprave in vodja podružnice
8 Marina ViewTel: (65) 6407 1085
Asia Square Tower 1, Level 07-04rsaville@transre.com
Singapur 018960

O podjetju TransRe

TransRe je blagovna znamka podjetja Transatlantic Holdings, Inc. in njegovih hčerinskih družb (vključno s Transatlantic Reinsurance Company). TransRe, ki je v izključni lasti podjetja Alleghany Corporation (oznaka na newyorški borzi: NYSE-Y), je pozavarovalniško podjetje s sedežem v New Yorku in globalno prisotnostjo. TransRe že od leta 1978 svojim strankam ponuja znanje, izkušnje in kreativne rešitve za upravljanje s tveganji na celotnem področju premoženjskih zavarovanj in zavarovanj odgovornosti.

Kontakti

TransRe
Thomas V. Cholnoky, 212-365-2292

Vir: TransRe

Novico lahko preberete na:
http://www.businesswire.com/news/home/20131105007001/en