O-STA

Harris Corporation se povezal z BT za izboljšanje zdravstvene in socialne oskrbe v Veliki Britaniji

Poudarki:

  • Harris bo skrbel za portale BT.
  • Platforma podjetja za klinično integracijo bo povezovala organizacije zdravstvene in socialne oskrbe.
  • Cilj je razviti bolj učinkovito, prodorno in povezano skupnost za zdravstveno oskrbo.

MELBOURNE, Florida in WASHINGTON--(BUSINESS WIRE)-BT, eden največjih vodilnih ponudnikov komunikacijskih storitev in rešitev na svetu, je izbral Harris Corporation (NYSE:HRS), mednarodno podjetje na področju komunikacijske in informacijske tehnologije, za zagotavljanje rešitev kliničnih portalov za organizacije zdravstvene in socialne oskrbe v okviru britanske Nacionalne zdravstvene službe (NHS) in širšega javnega sektorja.

Harris bo povezal svojo platformo klinične integracije z BT-jevo infrastrukturo in komponentami, da se izboljša interoperabilnost med ponudniki zdravstvene in socialne oskrbe v okviru NHS. Ta integrirana rešitev bo ponudnikom storitev in pacientom omogočala dostop do informacij v obstoječih sistemih, s čimer se bo optimizirala oskrba pacientov ob hkratnem upravljanju stroškov.

"Pacienti in ponudniki storitev po Veliki Britaniji se srečujejo z velikimi izzivi pri koordinaciji informacij preko različnih sistemov zdravstvene in socialne oskrbe," je povedal dr. Vishal Agrawal, predsednik zdravstvene veje podjetja Harris Healthcare Solutions. "Naša platforma klinične integracije bo združena z BT-jevimi rešitvami poganjala interoperabilnost zdravstvenih informacij preko kontinuuma oskrbe v okviru NHS."

Harrisova platforma klinične integracije združuje prilagodljive in intuitivne spletne portale z visoko varnostjo za zagotavljanje enotnih dostopnih točk za paciente in ponudnike oskrbe. Komponenta upravljanja z napotnicami v okviru platforme sledi poteku oskrbe pacienta, komponenta varnega sporočanja pa omogoča uporabnikom, da pošiljajo in sprejemajo zasebna sporočila z elektronsko zdravstveno kartoteko.

"Veselimo se sodelovanja s Harrisom, da postavimo paciente v središče njihove oskrbe po Veliki Britaniji in po svetu. Kot integralen del BT-jeve rešitve za interoperabilnost se skupaj osredotočamo na izboljšanje kakovosti oskrbe ob hkratnem zmanjševanju stroškov," je dejal Ian Dalton, predsednik BT Global Health. "Naš skupni cilj je pomagati organizacijam zdravstvene in socialne oskrbe, da se razvijejo v bolj učinkovito in povezano skupnost in tako ustvarijo nov svet oskrbe."

Podjetje Harris je priznan vodilni ponudnik rešitev na področju klinične povezljivosti, sodelovanja in informacij ter nudi vsakovrstne rešitve za interoperabilnost, vključno z informacijsko infrastrukturo in upravljanjem, potekom in analizo kliničnega dela, izmenjavo zdravstvenih informacij in slikanjem. Rešitve podjetja Harris izboljšujejo kakovost, varnost, učinkovitost, stroške in rezultate zdravstvene oskrbe preko zagotavljanja, da prave informacije varno in zasebno potujejo do pravega naslovnika ob pravem času in na pravo napravo na mestu oskrbe.

O podjetju BT

BT je eden vodilnih ponudnikov komunikacijskih storitev in rešitev na svetu, ki skrbi za stranke v preko 170 državah. Njegove glavne dejavnosti vključujejo zagotavljanje mrežnih informacijskih storitev na globalni ravni; lokalne, nacionalne in mednarodne telekomunikacijske storitve, ki jih stranke uporabljajo doma, na delu in na poti; širokopasovni in internetni produkti in storitve ter združeni produkti in storitve fiksne/mobilne telefonije. BT v osnovi obsega štiri poslovne usmeritve: globalne storitve preko BT Global Services, maloprodaja BT Retail, veleprodaja BT Wholesale in oskrba omrežja preko Openreach. V finančnem letu, ki se je končalo 31 marca 2013, je skupina BT Group ustvarila 18,103 milijard funtov prihodkov in 2,315 milijard funtov dobička pred obdavčitvijo. British Telecommunications plc (BT) je hčerinsko podjetje v polni lasti skupine BT Group plc in obsega praktično celotno poslovanje in sredstva skupina BT Group. BT Group plc kotira na borzah v Londonu in New Yorku.

O Harris Corporation

Harris je mednarodno podjetje na področju komunikacijske in informacijske tehnologije, ki zagotavlja storitve vladam in komercialnim uporabnikom na trgih v preko 125 državah. Podjetje, ki ima sedež v Melbournu na Floridi, ima približno 5 milijard dolarjev letnega prometa in okoli 14.000 zaposlenih - vključno s 6.000 inženirji in znanstveniki. Harris je predan razvijanju najboljših produktov, sistemov in storitev za varno komunikacijo (assured communications®) v svojem razredu. Dodatne informacije o podjetju Harris Corporation najdete na spletni strani harris.com.

Kontakti

Eileen Cassidy Rivera, +1 703-610-4216
Harris Healthcare Solutions
eileen.rivera@harris.com
ali
Jim Burke, +1 321-727-9131
Harris Corporation
jim.burke@harris.com

Vir: Harris Corporation

To izjavo za javnost si lahko ogledate v angleščini na spletnem naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20131106005047/en