O-STA

Atlantis, The Palm gostil sedeže v prvi vrsti za največji ognjemet doslej, ki je presegel svetovni rekord!

DUBAJ, Združeni arabski emirati (ZAE) - (BUSINESS WIRE) - Hotel Atlantis na umetnem otoku Palm Džumeirah je gostil sedeže v prvi vrsti za ogled največjega praznovanja na svetu, ko je Dubaj postavil svetovni rekord z največjim ognjemetom doslej! Na tisoče gostov Atlantisa, osrednjega zabaviščnega letovišča v Dubaju, je na Silvestrovo doživelo del zgodovine ob ogledu spektakularne pirotehnične predstave, ki je bila še večja in sijajnejša od dosedanjega svetovnega rekorda ob 50. obletnici samostojnosti Kuvajta.

Pripis k fotografiji: Sandance z rekordnim spektakularnim ognjemetom (Foto: Business Wire)

Svetlobna predstava brez primere je očarala goste z vseh koncev sveta, ko so polnočno nebo kar šest minut razsvetljevale eksplozije 1200 raket na sekundo, s čimer je Dubaj ZAE zagotovil 132. Svetovni rekord. V nebo so ob sijajno aranžirani glasbi izstrelili prek 400.000 raket, s čimer je bil presežen dosedanji rekord 77.000 raket.

Na tisoče udeležencev priljubljenega festivala Sandance je zabaval neverjeten izbor zvezdnikov, med drugim DJ Axwell iz tria Swedish House Mafia, Emeli Sande in Paul Oakenfold.

Glamurozni gostje Gala večerje so uživali v izkušnji elegantne večerje na prostem in zabave v živo na prizorišču 1,4 kilometra dolge plaže z The Palm v ozadju.

Atlantisov sloves gostitelja nekaterih najbolj nepozabnih slovesnosti na svetu je magnet za mednarodne obiskovalce. "Bivanje v Atlantisu za novo leto je neverjetna enkratna izkušnja. Tokrat je bil Atlantis, The Palm del največje pirotehnične predstave na svetu, kar dvakrat večje kot ob gala odprtju! Ob sedežih v prvi vrsti ob tem veličastnem dogodku so goste prevzele naše izkušnje, kar je utrdilo Atlantisov položaj vodilnega zabaviščnega letovišča v Dubaju" je dejal predsednik in upravni direktor Atlantisa, The Palm Serge Zaalof.

Za več informacij o Atlantisu prosimo pokličite +971 4 426 1000 ali obiščite atlantisthepalm.com.

O Atlantisu, The Palm, Dubaj

Atlantis, The Palm je prva destinacija med zabaviščnimi letovišči v regiji in se nahaja na sredi polmeseca umetnega otoka The Palm v Dubaju. Edinstveno letovišče na temo oceana, ki so ga odprli septembra 2008, na 46 hektarjih površin ponuja vrsto morskih in zabaviščnih atrakcij ter 17 hektarov vodnih doživetji v vodnem parku Aquaventure. Atlantis, The Palm slovi tudi kot kulinarična destinacija regije, saj ponuja celo zbirko svetovno znanih restavracij, med drugim Nobu in Ronda Locatelli.

Fotografije/multimedisjka galerija na voljo na: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20131231005281/en/

Kontakti

VPRAŠANJA MEDIJEV
Dubaj
Atlantis, The Palm
Shareena Ali, Mobile: (+971) 55 889 3718
shareena.ali@atlantisthepalm.com

Vir: Atlantis, The Palm

Pametna multimedijska galerija

Video

Atlantis, The Palm, novo leto 2014

Photo

Sandance z rekordnim spektakularnim ognjemetom (Foto: Business Wire)

Photo

Gostje na gala novoletni večerji v Atlantisu, The Palm so lahko uživali v rekordnem spektakularnem ognjemetu (Foto: Business Wire)