O-STA

Prodor slovenskega izdelka, ROTO PANO-jev na evropsko tržišče

Podjetje Jasico bo od 14. do 16. novembra 2002 na mednarodnem sejmu oglaševalske tehnike in tiska "ProSign 2002" v Frankfurtu predstavilo nov slovenski izdelek - ROTO PANO.

Roto panoji, oglaševalsko sredstvo za oglaševanje na prostem, se v svetu zmeraj bolj uveljavljajo. Prednost dinamične predstavitve jumbo plakatov pred statičnimi je mnogo večja opaznost, saj se v 15 sekundnih intervalih zamenjuje tri oglasne površine.

Rotacija velikega plakata preseneti opazovalca in pritegne njegovo pozornost, kar vtisne v spomin oglasno sporočilo.

Nov "slim" design (razvoj in konstrukcija Jasico d.o.o.), sodobni, na vremenske vplive odporni materiali, trpežna in za rokovanje ter vzdrževanje prijazna elektronika so odlike izjemno lahkih ter trpežnih roto panojev - PrismaPano.

Za posebne namene smo razvili in potrdili v praksi, PrismaPano-Solartech. Siemensove solarne celice z baterijami uspešno nadomeščajo sicer običajno 230 V napeljavo in omogočajo obratovanje roto panojev tudi na področjih brez elektro omrežja.

V teku so projekti za več 10 enot (18 m2) PrismaPano-Solartech na Tenerifah. Izjemen interes kupcev iz Nemčije, Avstrije in Anglije že ob sami najavi prisotnosti na njihovem tržišču dokazuje, da sta slovensko znanje in proizvodnja sposobna konkurirati na tako zahtevnem trgu.

V podjetju Jasico d.o.o. smo prepričani, da bodo domači in tuji kupci sprejeli nov slovenski izdelek, ki je plod domačega znanja in materialov, ter v ničemer ne zaostaja za roto panoji najboljših svetovnih proizvajalcev.

Slika: http://www.prismapano.com/tobacna02-vel.jpg

Janez Stefanec, Direktor

Prismapano Jasico d.o.o.

SLO-9000 Murska Sobota

Slovenia

phone: ++386 2 537 1 027

info@prismapano.com

http://www.prismapano.com