O-STA

50.000 Armalovih kopalniških in kuhinjskih armatur zaradi nesolventnosti enega največjih trgovcev

Popusti do -80 odstotkov ob nakupu preko posebne spletne strani

Dunaj, 6. 2. 2014 - Zaradi nesolventnosti nekoč enega največjih trgovskih partnerjev armatur Armal, Karner & Dechow, največja zasebna avkcijska družba za blago iz stečajev v Avstriji, prodaja 50.000 dizajnerskih armatur za kopalnice in kuhinje.

Zaradi velike količine armatur je ekipa Karnerja & Dechowa zagnala posebno spletno prodajalno na naslovu www.dechow-shop.si. V prihodnjih tednih bodo na tem naslovu na voljo visokokakovostne armature znamke Armal s popusti do -80 odstotkov.

"Na naši novi strani lahko zasebni kupci, vodoinštalaterji in tudi trgovinska podjetja najdejo edinstvene ponudbe za armature Armal z velikodušnimi popusti," je dejal predstavnik Karnerja & Dechowa, Markus Bacher.

O Karner & Dechow Industry Auctions GmbH

Karner & Dechow je največja avkcijska družba v Avstriji. V preteklih 25 letih je podjetje v sodelovanju s svojo nemško podružnico izvedlo približno 300 dražb letno. Podjetje s tradicijo nudi storitve stečajnim upraviteljem, finančnim podjetjem in gospodarstvu, ki zadevajo poslovne nakupe, uporabo industrijskih obratov, opremo in enkratna investicijska sredstva z izvajanjem javnih prodaj in licitacij, tudi internetnih, ter z marketingom industrijskega in poslovnega imetja.

Za več podrobnosti o vseh drugih dražbah Karnerja & Dechowa in drugih zadevah (vključujoč začetne ponudbe, fotografije in odpiralne čase) obiščite www.karner-dechow.at.


Za vprašanja se obrnite na:
Markus Bacher
Karner & Dechow Industrie-Auktionen Ges.m.b.H.
Dr. Adolf Schärf Straße 9
A-3107 St. Pölten
Mobilni telefon: +43 (0)664 968 828 9
bacher@karner-dechow.at