O-STA

Telekom Slovenije vzpostavil že 95-odstotno delovanje mobilnega omrežja

Prebivalcem Postojne z okolico je na voljo brezplačna številka kriznega centra 080 88 92, prebivalcem Postojne in Slovenj Gradca z okolico pa Telekom Slovenije podarja predplačniške SIM-kartice s 5 evri dobroimetja.

Ekipe Telekoma Slovenije in družbe GVO, ki se že od petka na terenu v izredno zahtevnih razmerah trudijo, da bi uporabnikom zagotovile čim bolj nemoteno delovanje mobilnih storitev, so uspele zagotoviti že 95-odstotno delovanje mobilnega omrežja Telekoma Slovenije. Tako je z mobilnim signalom Telekoma Slovenije pokrit večji del Slovenije, izjeme so le še posamezni kraji, kjer je dostop do baznih postaj še vedno popolnoma onemogočen ali pa je dostop smrtno nevaren.

Poleg tega je Telekom Slovenije za lažje delovanje kriznega centra v Postojni vzpostavil brezplačno številko 080 88 92, na kateri so krajanom na voljo predstavniki kriznega centra. Telekom Slovenije prebivalcem Postojne in okolice, ki potrebujejo mobilne storitve, v kriznem centru, ki deluje v večnamenski dvorani Šolskega centra Postojna, podarja predplačniške SIM-kartice z dobroimetjem v višini 5 evrov. V kriznem centru je vsak dan med 12. in 16. uro prebivalcem Postojne sodelavec Telekoma Slovenije na voljo za pomoč pri uporabi mobilnih storitev.

V Slovenj Gradcu z okolico, kjer je mobilno omrežje Telekoma Slovenije stabilno, Telekom Slovenije vsem, ki potrebujejo mobilne storitve, prav tako podarja predplačniške SIM-kartice z dobroimetjem v višini 5 evrov. Prebivalci Slovenj Gradca lahko SIM-kartice prevzamejo v Telekomovem centru Slovenj Gradec na Ronkovi ulici 4.