O-STA

Nova akcijska ponudba prinaša ugodnosti naročnikom storitev SiOL in Mobitel

Ljubljana, 10. februarja - Od danes dalje Telekom Slovenije uporabnikom storitev SiOL in uporabnikom storitev Mobitel ob povezavi obeh storitev omogoča nove ugodnosti. Tako storitve SiOL novim in obstoječim uporabnikom ob podaljšanju naročniškega razmerja paketov TopTrio prinašajo Kupon ugodnosti za nižjo mesečno naročnino dveh novih paketov Mobitel (paket Mobitel Neomejeni C za 23 evrov mesečno ali paket Mobitel Enostavni 300 za 9,90 evra mesečno), storitve Mobitel pa uporabnikom ob vezavi prinašajo Kupon ugodnosti za 12 mesecev brezplačnega spremljanja vsebin programske sheme Mega HD na SiOL TV. Akcija velja med 10. februarjem in 31. marcem 2014.

Nova akcijska ponudba uporabnikom storitev SiOL prinaša cenovno ugodne naročniške pakete Mobitel s Kuponom ugodnosti ali možnost nakupa določenih izdelkov po znižani ceni. Ponudba velja za obstoječe nevezane in nove naročnike storitev SiOL, ki bodo med 10. februarjem in 31. marcem sklenili oziroma podaljšali naročniško razmerje za pakete TopTrio z vezavo za 12 ali za 24 mesecev. Paketi TopTrio poleg tega v akcijski ponudbi prve 4 mesece prinašajo polovično mesečno naročnino, s Kuponom ugodnosti pa lahko uporabniki kar 12 mesecev brezplačno spremljajo več kot 195 programov programske sheme Mega HD na SiOL TV. Poleg številnih programov uporabniki v akcijski ponudbi prejmejo tudi 12 filmov iz videoteke DKino v 4 mesecih. Internet SiOL naročnikom eno leto prinaša 33 % popusta na naročnino. V času akcije je priključnina na storitve SiOL brezplačna, za dve leti pa je izenačena tudi cena dostopa xDSL in FTTH. Uporabniki lahko Kupon ugodnosti tudi podarijo.

Naročniki storitev Mobitel v času akcije ob vezavi prejmejo Kupon ugodnosti, s katerim lahko brezplačno spremljajo vsebine SiOL TV programske sheme Mega HD. Vezava za 24 mesecev uporabnikom prinaša spremljanje programske sheme Mega HD brez doplačila za 12 mesecev, ob vezavi za 12 mesecev pa za 3 mesece. Kupon ugodnosti pridobijo novi in obstoječi, nevezani naročniki storitev Mobitel (akcija ne velja za SOS paket, pakete Mobilni Internet, Enotni paket, Skupaj A, Telemetrija, SIM 2, Avtotelefon, Internet Itak, Enostavni 100 in Enostavni 300), unovčijo pa ga lahko zasebni in poslovni uporabniki.

Kupon ugodnosti je unovčljiv tri mesece od datuma izdaje.