O-STA

V ponudbi Telekoma Slovenije odslej tudi pametna telefona LG G Flex in LG G Pro Lite po akcijskih cenah

Ljubljana, 5. marca - V ponudbi Telekoma Slovenije sta odslej na voljo dva nova domiselna pametna telefona. Mobitel LG G Flex je napreden, ergonomsko oblikovan mobitel LTE, namenjen bolj zahtevnim uporabnikom, mobitel LG G Pro Lite pa je z različnimi dodatnimi aplikacijami namenjen uporabnikom, ki želijo kakovosten multifunkcionalen pametni telefon po zmerni ceni. Oba mobitela sta na voljo po akcijskih cenah z možnostjo nakupa na obroke, ob nakupu pametnega telefona LG G Flex pa lahko uporabniki unovčijo tudi SiOL BON.

Pametni telefon LG G Flex je zelo zmogljiv mobitel LTE z odličnim zaslonom na dotik Real RGB HD OLED (15,24 cm) in inovativno ukrivljeno obliko. Brezhibno delovanje zagotavlja operacijski sistem Android 4.2 z uporabniškim vmesnikom v slovenskem jeziku, za tekoče delovanje tudi pri uporabi najbolj zahtevnih aplikacij pa skrbi štirijedrni 2,26 GHz procesor. LG G Flex uporabnikom nudi številne priročne rešitve, kot sta funkciji Dual Window, ki razdeli zaslon na dva dela, tako da lahko zaženete dve aplikaciji hkrati, in funkcija KNOCKON, ki omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje mobitela. Ob tem ima mobitel na hrbtni strani tipko za dodatno upravljanje, ohišje pa je narejeno iz materiala, ki samodejno odpravlja praske. Za kakovostne posnetke je na voljo fotoaparat z ločljivostjo 13 milijonov pik, uporabniki pa lahko snemajo video posnetke v Ultra HD-ločljivosti. Poleg številnih multimedijskih vsebin omogoča tudi uporabo SiOL TViN. Pomnilnik nudi 32 GB spomina (do 24,08 GB za uporabnika), uporabnike pa bo prijetno presenetila izredno zmogljiva baterija.

Mobitel LG G Flex je v ponudbi Telekoma Slovenije na voljo za 720 evrov z vezavo za 24 mesecev in 756 evrov ob vezavi za 12 mesecev. S SiOL BON-om je cenejši: ob vezavi za 24 mesecev je na voljo za 470 evrov, ob vezavi za 12 mesecev pa za 656 evrov. Pri tem se lahko uporabniki odločijo za nakup na obroke, in sicer z mesečnim obrokom v višini 30 evrov oziroma 19,58 evra v primeru vezave za 24 mesecev, medtem ko ob vezavi za 12 mesecev mesečni obrok znaša 63 evrov oziroma 54,66 evra.

Mobilni telefon LG G Pro Lite je mobitel UMTS/HSPA z velikim in kakovostnim zaslonom na dotik qHD LCD (14 cm oziroma 5,5 palca). Za tekoče delovanje in enostavno uporabo poskrbita pregleden uporabniški vmesnik operacijskega sistema Android 4.1 v slovenskem jeziku in dvojedrni 1,0 GHz procesor. Mobitel ima vgrajen pisalo (Stylus Pen), med vrsto uporabnih aplikacij pa uporabnikom nudi še funkcijo Qslide, ki omogoča ogled slike v sliki ter funkcijo QRemote, ki mobilni telefon spremeni v daljinec. S fotokamero ločljivosti 8,0 milijonov pik lahko uporabniki ustvarijo tudi panoramske posnetke, ki zajemajo 360 stopinj, za lažje upravljanje pa je na voljo osvetljena domača tipka (Smart LED-button). Ima 8 GB spomina (do 3,86 GB za uporabnika) z možnostjo razširitve s spominsko kartico MicroSD. Mobitel LG G Pro Lite podpira tehnologije Bluetooth, GPS in Wi-Fi (Wlan), tako da lahko po potrebi postane mobilna dostopna točka, medtem ko z uporabo storitve SiOL TViN omogoča interaktivno spremljanje TV-programov.

V akcijski ponudbi Telekoma Slovenije je mobitel LG G Pro Lite cenovno ugoden, saj bodo uporabniki zanj odšteli 192 evrov ob vezavi za 24 mesecev ali 228 evrov ob vezavi za 12 mesecev. V primeru nakupa z obročnim odplačevanjem mesečni obrok ob vezavi za 24 mesecev znaša 8 evrov in ob vezavi za 12 mesecev 19 evrov.

Uporabniki lahko SiOL BON izkoristijo še do 31. 3. 2014. Navedene cene vključujejo DDV. Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na www.telekom.si.