O-STA

Vidovo Nov stanovanjsko-poslovni objekt v Ljubljani na odlični lokaciji

Za gradnjo novega stanovanjsko-poslovnega objekta, ki smo ga zaradi bližine cerkve svetega Vida poimenovali Vidovo, smo uspeli pridobiti odlično lokacijo v predelu Ljubljane, kjer že desetletje ni zrasla novogradnja: v Šentvidu.

Že po prvem mesecu prodaje se je potrdilo naše predvidevanje, da je lokacija prava, saj za objekt vlada izredno zanimanje. Poleg kakovostnega objekta privlači kupce bližina mestnega središča z dobrimi povezavami (štiripasovnica, na kateri se bo z novim podvozom in predorom v nekaj letih promet razpolovil; številne in pogoste proge mestnega potniškega prometa), pa tudi bližina avtoceste in obvoznice ter seveda možnost sprehodov po travnikih in gozdovih, kamor se lahko iz Vidovega odpravimo kar peš.

Poleg naštetega je Šentvid ena najbolje infrastrukturno zaokroženih celot Ljubljane. V neposredni bližini objekta Vidovo so živilske in ostale trgovine, lekarna, pošta, banka, zdravstveni dom, osnovna in dve srednji šoli, športna igrišča ter celo postaja medkrajevnega avtobusa in železniška postaja.

Odločujočo vlogo pri odločitvi za nakup igra seveda kakovost samega stanovanjsko-poslovnega objekta Vidovo, ki je zgrajen po najsodobnejši merilih - tako glede izbire gradbenih materialov, načina gradnje, pa tudi glede možnosti, da kupec lahko individualno oblikuje prostore oziroma jih uskladi s svojimi potrebami in željami.

Stanovanja so velika med 30 in 130 m2, večinoma imajo balkon ali zastekljeno ložo, mansardna stanovanja v četrtem nadstropju, ki so prav tako dostopna z dvigalom, pa tudi privlačne terase s čudovitim razgledom.

Poslovni prostori se nahajajo v pritličju, prostor, namenjen pisarniški dejavnosti pa tudi v prvem nadstropju. V dveh kletnih etažah je garaža s kontroliranim dostopom.

Kljub kakovostni gradnji in vredni lokaciji cene ne presegajo povprečja cen v Ljubljani.