O-STA

Telekom Slovenije je predstavil nov paket za mikro in mala podjetja

Ljubljana, 13. marca - Telekom Slovenije je predstavil nov paket za poslovne uporabnike, ki je prilagojen potrebam mikro in malih podjetij. Poleg hitre internetne povezave in mobilnih storitev, ki so že vključene v mesečno naročnino, lahko uporabniki osnovno ponudbo paketa poljubno nadgradijo z dodatnimi mobilnimi in fiksnimi storitvami.

Nov konvergenčni paket Telekoma Slovenije Poslovni paket mobitel in internet, namenjen mikro in malim podjetjem, vključuje internetni priključek in mobilno telefonsko številko z že vključenimi količinami mobilnih storitev. Osnovna mesečna naročnina paketa je 46,90 evrov (cena z DDV). Poslovni paket mobitel in internet vključuje širokopasovne storitve (optična povezana 20 Mb/s ali xDSL povezava do 8 Mb/s), naročniško razmerje za mobilno številko z vključenimi količinami (400 minut klicev v mobilno omrežje Telekoma Slovenije, 400 minut klicev v ostala slovenska omrežja, 400 sporočil SMS ali MMS ter 400 MB paketnega prenosa podatkov) in e-poštni predal (100 MB). Poleg tega lahko uporabniki vključijo še dve IP-številki z brezplačnimi klici med vsemi IP-številkami Poslovne telefonije Telekoma Slovenije, tri dodatne mobilne številke (vsaka ima vključene enake količine storitev kot osnovna številka), nadgradijo hitrosti internetne povezave in velikost e-poštnega predala ter se odločijo za dodatne mobilne in fiksne storitve, s katerimi si še olajšajo poslovno komunikacijo.


Telekom Slovenije mikro in malim podjetjem omogoča nakup opreme po akcijskih cenah, do 31. marca pa je ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev vzpostavitev priključka z namestitvijo opreme za naročnike Poslovnega paketa mobitel in internet brezplačna.


Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.