O-STA

Scott A. Mayo imenovan na mesto podpredsednika družbe Barnes Group Inc. in predsednika Barnes Industrial

BRISTOL, Connecticut -- (BUSINESS WIRE)-- Pri mednarodnem industrijskem in letalskem proizvajalcu ter ponudniku storitev Barnes Group Inc. (NYSE:B) so v ponedeljek oznanili imenovanje Scotta A. Maya na mesto podpredsednika družbe Barnes Group Inc. in predsednika družbe Barnes Industrial. Imenovanje stopi v veljavo takoj.

Na mestu predsednika industrijskega dela družbe Barnes Group bo g. Mayo vodil različne industrijske posle podjetja po vsem svetu. "Z več kot dvajsetletnimi izkušnjami v rastočem poslu inženirsko oblikovanih izdelkov, odličnim poznavanjem globalnih trgov, kot tudi izjemnim obvladovanjem prodaje je Scott odlična izbira za vodenje našega industrijskega dela," je rekel predsednik in izvršni direktor družbe Barnes Grup Inc. Patrick Dempsey. "Prepričan sem, da bodo njegove izkušnje in talent osnova za trajnostno, dobičkonosno in inovativno vodenje našega industrijskega dela ter da je čudovita pridobitev za naše vodstvo."

Pred zaposlitvijo v družbi Barnes Group je bil g. Mayo podpredsednik in generalni direktor v energetskem sektorju oddelka za kontrolo toka v družbi Flowserve Corporation iz Irvinga v Teksasu. G. Mayo se je tej družbi pridružil leta 2002 ter skozi leta napredoval in prevzemal čedalje bolj odgovorne položaje v družbi, med drugim je bil podpredsednik in generalni direktor sektorja splošne industrije v oddelku za kontrolo toka, podpredsednik marketinga v oddelku kontrole toka, generalni direktor v oddelku za kontrolo toka, generalni direktor v kitajskem oddelku kontrole toka, direktor marketinga v oddelku za kontrolo toka v Raleighu v Severni Karolini, direktor in generalni direktorja oddelka servisnih delov v Raleighu ter direktor strateškega načrtovanja ter poslovnega razvoja.

Preden se je pridružil podjetju Flowserve je bil g. Mayo zaposlen kot podpredsednik marketinga in inženirske prodaje v oddelku kontrole toka v izpostavi za Amerike v podjetju Invensys PLC.

G. Mayo je magistriral s področja poslovnega upravljanja na univerzi University of Memphis in diplomiral iz strojništva na univerzi Christian Brothers University v Memphisu v zvezni državi Tennessee.

O družbi Barnes Group

Barnes Group Inc. (NYSE: B) je bila ustanovljena leta 1857 in je mednarodni industrijski in letalski proizvajalec ter ponudnik storitev, ki se predstavlja na mnogih trgih in zagotavlja storitve mnogim strankam. Izdelki in storitve, ki jih ponuja Barnes Group, se uporabljajo na daljnosežnih aplikacijah, ki omogočajo transport, komunikacijo, proizvodnjo in tehnologijo v svetu. Barnes group zaposluje približno 4.300 zvestih uslužbencev na več kot 60 lokacijah po vsem svetu, ki se trudijo za stalno in dobičkonosno rast podjetja. Za več informacij obiščite www.BGInc.com.

Kontakt

Barnes Group Inc.
Rikki Crea
Manager, Corporate Communications
860-973-2132

Vir: Barnes Group Inc.

Ta izjava za javnost je na voljo na
http://www.businesswire.com/news/home/20140317005779/en