O-STA

Mladi zmaji ne prepuščajo toku! - Dan za spremembe 2014

Letošnjemu Dnevu za spremembe, ki poteka pod okriljem Slovenske filantropije, smo se ponovno pridružili tudi v Javnem zavodu Mladi zmaji. Dobrodelne akcije, katerih namen je povezovanje z lokalno skupnostjo, bodo potekale v treh četrtnih mladinskih centrih.

V Četrtnem mladinskem centru Šiška smo se odločili, da povežemo četrtno skupnost in s skupnimi močmi pomagamo družinam, ki so se znašle v stiski ter organiziramo dobrodelno akcijo z geslom Ker imam, drugemu dam!
Akcija poteka od 31. 3. do 5. 4. 2014. V soboto 5. 4. 2014, med 11. in 13. uro, bo potekal osrednji dogodek akcije in sicer zbiranje dobrin pred Mercator trgovino na Celovški 163. V Četrtnem mladinskem centru Šiška pa bo potekal dan odprtih vrat, s posebnim programom. Zbrane dobrine bo direktorici Centra za socialno delo Ljubljana-Šiška, mag. Alenki Lovišček, predal direktor Javnega zavoda Mladi zmaji, mag. Vojko Vavpotič, na uradnem zaključku v torek, 8.4 ob 14:30, v Četrtnem mladinskem centru Šiška, Tugomerjeva 2.

V Četrtnem mladinskem centru Bežigrad - Mladinc bo Dan za spremembe v soboto, 5. 4. 2014 potekal v športnem duhu - pripravili smo akcijo Športaj za spremembo!

Četrtni mladinski center Zalog, v sodelovanju z Osnovno šolo Zalog in Četrtno skupnostjo Polje, pripravlja skupnostno prostovoljsko delovno akcijo Osvežimo Zalog.

Več o naših akcijah si lahko preberete v pripetkih in letakih posameznih mladinskih centrov ali naši spletni www.mladizmaji.si.

Vabimo k obisku ali k sodelovanju!