O-STA

Telekom Slovenije prvim 2.000 uporabnikom Samsung Galaxy S5 omogoča neomejeno komunikacijo s paketoma Neomejeni D ali Poslovni Neomejeni D za samo 23 EUR mesečno

Ljubljana, 11. april - Telekom Slovenije je danes, v petek, 11. aprila, pričel s prodajo težko pričakovanega pametnega telefona Samsung Galaxy S5. V posebni ponudbi Telekoma Slovenije je Samsung Galaxy S5 prvim 2.000 uporabnikom na voljo z izjemno ugodnima paketoma Mobitel Neomejeni D ali Poslovni Neomejeni D, in sicer po znižani ceni za le 23 EUR mesečno za čas vezave. Paketa Neomejeni D in Poslovni Neomejeni D vključujeta neomejene pogovore, neomejena sporočila, neomejen prenos podatkov in brezplačno kartico SIM2.

Akcijska cena pametnega mobitela Samsung Galaxy S5 je 552 EUR (z DDV). Prvim 2.000 uporabnikom paketa Neomejeni D in Poslovni Neomejeni D bo ob nakupu mobitela Samsung Galaxy S5 na voljo neomejena komunikacija za samo 23 EUR mesečno za čas vezave 24 mesecev.

Samsung Galaxy S5 je pri Telekomu Slovenije na voljo v črni in beli barvi, nekoliko kasneje pa bo na voljo tudi v modri in zlati barvi.

Eleganten in zmogljiv mobitel Samsung Galaxy S5 odlikuje izjemna kamera, ki ima ločljivost 16 megapik, razširjen meni in izboljšan uporabniški vmesnik, s katerim bodo zajem, urejanje in pošiljanje fotografij preprostejši. Izboljšana funkcija S Health 3.0 ima več orodij, ki bodo uporabnikom pomagala, da ohranijo kondicijo in zdravje. Eno od njih je sledilnik dejavnosti, ki beleži uporabnikove aktivnosti in mu pomaga s povratnimi informacijami, poleg tega pa vključuje tudi pedometer, podatke o prehrani in telesni aktivnosti, vgrajen ima senzor srčnega utripa. Peta generacija Galaxy S nudi najnaprednejšo povezljivost v LTE in Wi-Fi omrežja na trgu.

Samsung Galaxy S5 ima certifikat IP67 za zaščito proti prahu in vodi. Prav tako je opremljen s skenerjem eFinger za biometrično zaščito in olajšano rabo za potrošnike.

Več informacij o ponudbi je objavljenih na www.telekom.si.