O-STA

Od danes dalje naročnikom Telekoma Slovenije ekskluzivno na voljo glasbena storitev Deezer

Ljubljana, 17. aprila - Telekom Slovenije od danes dalje svojim naročnikom ekskluzivno ponuja sodobno glasbeno storitev Deezer, ki omogoča dostop do zbirke preko 30 milijonov skladb vseh zvrsti najpopularnejših tujih, pa tudi slovenskih izvajalcev. Naročnikom storitev Mobitel in SiOL je Deezer, ki omogoča poslušanje glasbe na mobitelu, tablici, prek računalnika, v okviru ponudbe SiOL TV ter prek sistemov z Bluetooth in zvočno povezavo v vozilih, do 31. maja na voljo brezplačno. Naročniki storitev Mobitel lahko za aktivacijo 15-dnevnega preizkusnega obdobja pošljejo SMS z vsebino DEEZER na 1918, prvim 5.000 naročnikom pa bo Telekom Slovenije brezplačno testno uporabo storitve omogočil do konca maja. Telekom Slovenije v okviru storitve Deezer zagotavlja brezplačni prenos glasbenih podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.

Vsak naročnik lahko z enim računom storitev Deezer uporablja prek več različnih naprav, si ustvari lastne knjižnice pesmi, sočasno ogleduje besedila pesmi, spremlja glasbene lestvice, na voljo pa so mu tudi glasbena priporočila ter predstavitve glasbenih novosti. Telekom Slovenije vsem naročnikom storitev Mobitel, ki bodo preizkusili storitev Deezer, zagotavlja brezplačni prenos podatkov skladb v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.

"V Telekomu Slovenije storitve in ponudbo za svoje uporabnike nenehno dopolnjujemo, uporabniki pa tehnološko dovršene in napredne storitve odlično sprejemajo. Z današnjim dnem tako v Telekomu Slovenije kot prvi v Sloveniji svojim uporabnikom ekskluzivno omogočamo poslušanje glasbe prek storitve Deezer. Z novo storitvijo lahko naši naročniki spremljajo glasbo prek različnih naprav kjerkoli in kadarkoli ter so vedno v koraku z glasbo," pravi Simon Furlan, direktor Sektorja za marketing v Telekomu Slovenije.

Telekom Slovenije storitev Deezer naročnikom ponuja v treh paketih. Popolnoma nov je paket Mobitel Deezer Neomejeni, ki za 26 evrov na mesec naročnikom omogoča neomejene klice in sporočila SMS/MMS v vsa omrežja, 1 GB prenosa podatkov in brezplačni prenos podatkov iz Deezerja. Storitev Deezer bo vključena tudi v obstoječa paketa Džabest 3000 in Džabest 3000 za zmeri (z novim imenom Džabest 3000 Deezer in Džabest 3000 Deezer za zmeri), naročnikom pa bo na voljo tudi samostojna Opcija Deezer. To pomeni, da si lahko naročniki storitev Mobitel in SiOL Deezer za 6,90 evra na mesec dokupijo k obstoječemu naročniškemu paketu.

Deezer, ki je trenutno na voljo v več kot 180 državah ter ima 12 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov in 5 milijonov naročnikov, odlikuje bogata glasbena zbirka (30 milijonov skladb, preko 30.000 glasbenih postaj) z visoko kakovostjo zvoka. Deezer uporabnikom omogoča tudi prenos glasbenih datotek na mobilni telefon ali tablico ter tako poslušanje skladb tudi takrat, ko uporabnik ni povezan z internetom.

Več informacij o ponudbi je objavljenih na www.telekom.si/deezer.

###
Fotografije:
01 -
mag. Simon Furlan, direktor Sektorja za marketing v Telekomu Slovenije
02 - Maciej Jaworski, vodja za CEE regijo v družbi Deezer
03 - Mitja Lazar, vodja Službe za internetne in multimedijske storitve v Telekomu Slovenije
04 - skupina Muff ter pevka in voditeljica Urška Majdič
Foto: Arhiv Telekoma Slovenije