O-STA

Mladi na aktivne počitnice z Mladimi zmaji!

Ljubljana, 23. 4. 2014 - V Javnem zavodu Mladi zmaji - Centru za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih med prvomajskimi počitnicami organiziramo kulturne in športne aktivnosti za mlade Ljubljančane, stare med 10 in 18 let.

V ponedeljek, 28. 4. 2014 si bomo ogledali animirani film Drobižki v Kinodvoru, v torek, 29. 4. 2014 bomo mlade športno aktivirali v okolici Četrtnih mladinskih centrov, v sredo, 30. 4. 2014 pa se bomo preselili s športnimi igrami v park Tivoli. V primeru dežja bo sredina aktivnost preseljena v Športni center Urban Roof (Ljubljana - Šiška), kjer bomo pod vodstvom plezalnih inštruktorjev plezali po umetni steni in se preskusili v skate parku.

Ob aktivnostih, ki se bodo odvijale na prostem, bodo vzporedno potekale tudi aktivnosti v Četrtnih mladinskih centrih Bežigrad, Črnuče, Šiška in Zalog, ki bodo v času počitnic odprti od ponedeljka do srede, od 14. do 19. ure.

Za vse aktivnosti je potrebna predhodna prijava v najbližjem Četrtnem mladinskem centru!

Za dodatne informacije o posameznih aktivnostih se lahko obrnete na koordinatorko prvomajskih počitnic Majo Majcen, na telefonsko številko 051 659 029, vsak delavnik med 11. in 19. uro ali nam pišite na: info@mladizmaji.si.

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih, finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana, v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport - Uradom RS za mladino.

V četrtek, 1. 5. 2014 in petek, 2.5.2014 - PRAZNIK. Imamo ZAPRTO.

Četrtni mladinski center Šiška;Tugomerjeva 2, www.siska.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Bežigrad; Vojkova 73, www.bezigrad.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Črnuče; Dunajska 367, www.crnuce.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Zalog; Agrokombinatska 2, www.zalog.mladizmaji.si

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.