O-STA

Z novim paketom Mobitel Penzion 300 lahko naročniki Telekoma Slovenije dodatno prihranijo

Ljubljana, 28. aprila - Upokojencem in vsem aktivnim, ki so starejši od 60 let, je pri Telekomu Slovenije, poleg paketa Mobitel Penzion 100, odslej na voljo tudi novi paket Mobitel Penzion 300. Paket v ugodni mesečni naročnini vključuje 300 enot storitev Mobitel in neomejene brezplačne pogovore z vsemi naročniki paketov Penzion. Naročniki lahko paket Mobitel Penzion 300 povežejo še z drugimi storitvami Telekoma Slovenije in tako še dodatno prihranijo.

Paket Mobitel Penzion 300 z mesečno naročnino 13,90 evra vključuje 300 enot storitev, ki jih lahko uporabniki poljubno porabijo za klice v vsa slovenska omrežja, za pošiljanje sporočil SMS in MMS ali za brskanje po internetu oziroma prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (ena enota storitve je enaka eni minuti pogovora v vsa slovenska omrežja ali enemu sporočilu SMS/MMS ali enemu MB prenesenih podatkov). Paket hkrati naročnikom omogoča neomejene in brezplačne pogovore z vsemi naročniki paketov Penzion, ob tem pa nudi tudi ostale ugodnosti, značilne za priljubljene pakete Mobitel Penzion: vklop naročniškega razmerja se opravi brez priključne takse, prehod med naročniškimi paketi Penzion je brezplačen, uporabniki pa imajo na voljo tudi možnost nakupa dodatnih storitev.

Naročnikom paketa Mobitel Penzion 300 je na voljo posebna akcijska ponudba mobitelov. Ta vsem, ki potrebujejo mobitel, ki bo preprost za uporabo, omogoča nakup mobilnega telefona Alcatel 2000X za samo 1 evro (ob vezavi za 24 mesecev). Mobitel Alcatel 2000X z velikimi tipkami in izpisom znakov na ekranu ima tudi tipko za klic v sili, ponoči pa bo uporabnikom prav prišla vgrajena LED-svetilka.

Ugodna mesečna naročnina paketa Penzion 300 pa bo z uporabo drugih storitev Telekoma Slovenije še nižja. Uporabniki, ki so (ali postanejo) hkrati tudi naročniki storitev SiOL oziroma klasične telefonije ter imajo ali sklenejo skupni račun, bodo za uporabo paketa Mobitel Penzion 300 namesto 13,90 evra mesečne naročnine plačevali le 9,90 evra.

S povezavo paketa Penzion 300 in katerega od paketov TopTrio si lahko naročniki za ugodno ceno (že od 26,85 evra) zagotovijo najboljšo ponudbo storitev Mobitel ter interneta, televizije in telefonije SiOL. Ob tem prejmejo tudi praktično darilo - zložljive pohodne palice v priročnem etuiju. Če pa se odločijo za nakup novega fiksnega telefona, imajo na voljo še dodatno ugodnost: prvih sto naročnikov paketa Penzion 300 in enega od paketov TopTrio lahko do 31. maja 2014 izkoristijo posebno ugodno akcijsko ceno 55 evrov za nakup atraktivnega in zmogljivega stacionarnega telefona s prenosno slušalko v retro-designu Vtech VT2032 01 (brez vezave). Telefon nudi možnost izbiranja številk na številčnici bazne enote in na prenosni slušalki, ima zvočnik za prostoročno klicanje na bazni enoti in vgrajeno telefonski tajnico, ki omogoča dolžino snemanja do 14 minut.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.


-###-